30 november is Giving Tuesday: Doe mee!

30 november is Giving Tuesday: Doe mee!

Giving Tuesday is dé dag na het kortingsfestijn op Black Friday (voor winkels) en Cyber Monday (voor webshops). Een wereldwijde actiedag om goed te doen. Op deze dag staat niet kopen maar geven centraal!

Sinds 2012 is GivingTuesday uitgegroeid tot een wereldwijde dag van goed doen, vrijgevigheid en solidariteit met als doel: inspireren om aan en om elkaar te geven! En daar sluit voordekunst zich graag bij aan natuurlijk! Doe jij ook mee? Voordekunst doet, net als honderden andere Goede Doelenorganisaties en platforms, graag mee om de bekendheid en de positieve boodschap van het geven verder te helpen toenemen. En we doen dit uiteraard samen met jou! Wat kan jij doen als (potentiële) donateur?

Geven!

Het is de perfecte aanleiding om wat (extra's) te geven aan een mooie campagne op voordekunst. Selecteer je favoriete discipline, of browse eens door de lopende campagnes. Voor je donatie kan je een mooie tegenprestatie uitkiezen, dus het is ook leuk om een extra mooie tegenprestatie uit te zoeken, als cadeautje (aan jezelf). 

Kun je niet kiezen? Het voordekunst-team maakte een selectie voor jou. Of Schrijf je in voor de tegenprestatienieuwsbrief, dan ontvang je de leukste tegenprestaties in je inbox op GivingTuesday!

 

Delen!

Deel op social media dat je hebt gegeven aan een campagne op voordekunst en gebruik de hashtag #GivingTuesdayNL. Ook als je dat al eerder hebt gedaan, zo geef je de campagne en de maker meer zichtbaarheid en stimuleer je anderen om ook te geven. Zo maken we samen nog meer impact. Wist je dat je een campagne heel makkelijk kunt delen via de campagnepagina van jouw gekozen project? Je vindt de deelknoppen bovenaan de pagina!

 

Heb jij een speciale actie, een leuk communicatiemoment, of een tip voor Giving Tuesday? Laat het ons weten! Dan delen we die, of voegen we die hier toe. Mail naar: [email protected]

Meer informatie over GivingTuesdayNL en deelnemende organisaties vind je hier.

© 2024