K.F. Hein Fonds nieuwe kennispartner voordekunst

K.F. Hein Fonds nieuwe kennispartner voordekunst

Het K.F. Hein Fonds en voordekunst zetten hun samenwerking voort na een succesvolle pilot in de eerste maanden van 2017. Daarom organiseren we in november, samen met Prins Bernhard Cultuurfonds Utrecht, weer meerdere crowdfundingworkshops in Utrecht.

De tientallen vertegenwoordigers uit de Utrechtse cultuursector die deelnamen aan de eerdere sessies waren heel enthousiast over deze bijeenkomsten. Vooral de helderheid en toegankelijkheid van de inhoud werden in de eindevaluaties door deelnemers veel genoemd, en 95% van de deelnemers vond de bijgewoonde werksessie inspirerend voor hun eigen praktijk. Daarom wordt de samenwerking met het K.F. Hein Fonds als kennispartner van voordekunst doorgezet.

Een deelnemer: "Crowdfunding is een win/win situatie: mijn ogen zijn door deze sessie geopend dat het niet alleen om geld, maar juist om publieksbereik gaat."

Het K.F. Hein Fonds wil, in samenwerking met het Prins Bernhard Cultuurfonds Utrecht, de cultuursector in de provincie Utrecht informeren over én enthousiasmeren voor de mogelijkheden van crowdfunding. Samen met voordekunst, en onze jarenlange ervaring op het gebied van crowdfunding voor cultuur, wordt in dat kader een aantal workshops aangeboden die in gaan op de mogelijkheden en kansen die crowdfunding biedt aan iedereen met een creatief idee.

KFH_liggend_RGB

De komende sessies:

Tijdens de Kickoff krijg je alles te horen over het voeren van een crowdfundingcampagne, inclusief inspirerende voorbeelden. Daarnaast zet je aan de hand van een speciaal canvas de eerste stappen in het vormen van een crowdfundingcampagne.

Een werksessie gaat verder de diepte in als je een concrete crowdfundingcampagne wil gaan opzetten. Je leert hoe je je publiek kan bereiken, en ook wanneer en op welke manieren je dat het beste kan doen. 

 

Binnenkort maken we hier de data bekend van deze sessies. Houd onze facebookpagina of onze nieuwsbrief in de gaten.

 

Mocht je niet uit de regio Utrecht komen, maar wil je ook naar een van onze workshops komen, kijk hier wanneer de volgende zijn.

 

© 2024