Gratis naar de Annual Dutch Art Fair 2018 met voordekunst

Gratis naar de Annual Dutch Art Fair 2018 met voordekunst

Deze maand hebben we een kadootje voor alle donateurs: wie nu een donatie doet aan een project op voordekunst, mag een gratis toegangsticket aanvragen voor de Annual Dutch Art Fair op 13-14 oktober. 

De Annual Dutch Art Fair vindt plaats in Amsterdam, in het World Fashion Centre in West. Meer dan 150 professionele kunstenaars uit ruim 10 verschillende landen tonen hun kunst hier aan duizenden bezoekers.

Er zijn op de kunstbeurs verschillende soorten werken te zien; veel schilderkunst, maar ook objecten in brons, steen, keramiek en glas; tekeningen, grafiek, textiele vormgeving, fotografie, sieraden en conceptuele kunst. Hier kun je alle deelnemende kunstenaars bekijken. 

OLAF

Erwin Olaf, Parting I (from the Shanghai 2017 series) colour photograph, 15.3 x 15.3 cm., signed, 2017

En dit is ook je kans om werken van o.a. Erwin Olaf, Marlene Dumas, Herman Brood, Inez van Lamsweerde en Marina Abramovic in het echt te zien in de Portrait Gallery, een selectie werken uit de ontzagwekkende collectie van Frans Oomen. 

Als je doneert vind je een link in jouw e-mail waarmee je jouw vrijkaart ter waarde van € 15 kunt bestellen. Dus waar wacht je nog op? Zoek een mooi project en doe een bijdrage

© 2024