NIEUW: Het dashboard voor makers

NIEUW: Het dashboard voor makers

Het dashboard is een belangrijke site-update, speciaal voor onze makers die een campagne hebben lopen op voordekunst. Het doel van deze nieuwe functie: jou meer inzicht geven in het verloop van je campagne. 

Natuurlijk kon je al op je campagnepagina zien hoeveel geld en donaties je al binnen hebt gehaald, en hoeveel dagen je campagne nog loopt. 

Maar we hebben nu een omgeving gecreëerd speciaal voor makers, waar je grafieken kunt bekijken die veel meer inzicht bieden in het verloop van je campagne. Je ziet het bedrag dat is opgehaald, het aantal bezoekers op je pagina, en het aantal donateurs per dag. 

Zo kun je bijvoorbeeld uitzoeken welke dagen het meeste gedoneerd is, wat jij toen deed, zodat je kunt zien welke acties het beste werken. 

Ook kun je zien hoeveel bezoekers er geweest zijn, zodat je weet welk percentage bezoekers doneert. Heb je veel bezoekers, maar weinig donateurs? Dan kunnen wij je helpen stappen te ondernemen om je pagina wervender te maken! 

Je vindt het dashboard onder dashboard.voordekunst.nl of via je profiel. Het campagnedashboard is alleen beschikbaar voor makers die Expertbegeleiding hebben gekozen. 

Dit dashboard is een work in progress. Ben je een maker, schroom dan niet om ons te laten weten wat je er handig aan vindt en wat je graag nog meer inzichtelijk zou willen hebben op jouw dashboard. 

Alle nieuwe functies

Wij rollen deze week een heleboel nieuwe websitefuncties uit. Spannend! Wil jij weten wat er precies verandert? Lees dan de volgende artikelen: 

  1. Expertbegeleiding: wat houdt het in?
  2. NIEUW: De activatiepagina 
  3. NIEUW: Tussendoelen
  4. NIEUW: Het dashboard voor makers
  5. NIEUW: Uitgebreide projectupdates

 

Heb je een creatief idee maar weet je niet zeker of crowdfunden iets voor jou is?

Stuur het hier naar ons op, en binnen 2 dagen reageert een expert met advies over hoe crowdfunding je dichter bij jouw droom kan brengen.

Maak het samen: voordekunst

© 2024