De projecten van City, Company & Crowd staan live!

De projecten van City, Company & Crowd staan live!

Vijf Amsterdamse instellingen krijgen met het traject City, Company & Crowd de kans om 30.000 euro op te halen voor een creatief project. Inmiddels staan alle projecten live op voordekunst en hebben de deelnemers de workshopreeks succesvol afgerond.

De workshopreeks werd afgesloten met een Dragon’s Den. In een korte pitch vertelde de deelnemers aan een vijfkoppige jury over hun project en waarom het er moet komen. De opgedane kennis, van campagneverhaal tot aan sponsordoelstellingen, kan nu worden toegepast in de praktijk. Bekijk de video om te zien hoe deze dag er aan toe ging en hoe deelnemers het traject hebben ervaren.

En nu dan? De projecten staan live! Hieronder zetten we ze nog een keer op een rijtje:

 

Nicole Beutler Projects - Tijd voor een boek

Het theatergezelschap Nicole Beutler Projects bestaat tien jaar, hoog tijd dus voor een overzichtsboek dat terugblikt op het werk van Nicole Beutler. In het boek vind je prachtige fotografie maar ook essays en interviews die het werk van Nicole van verschillende kanten belicht. Bekijk de campagne hier

MH61xDuYbrHlsQFC.jpeg

 

Other Futures - Other Futures Festival

Dit multidisciplinaire festival presenteert speculatieve visies van de toekomst! Een plek om nieuwsgierig te zijn en open te staan voor nieuwe ervaringen. Met hulp van het traject willen zij verschillende artiesten het podium geven op te treden op het festival. Bekijk hun campagne hier.

Z5ICuQANEIyBGYmV.png

 

Noorderkerkconcerten - Je mooiste uur klassiek

Met topmusici uit binnen- en buitenland laten bezoekers zich verrassen door nieuwe ervaringen en bijzondere ontmoetingen bij de Noorderkerkconcerten. Met speciale panelen moet de akoestiek in de kerk verbeterd worden, zodat ook andere muzieksoorten (naast kamer en orgelmuziek) ten gehore gebracht kunnen worden. Bekijk hier de campagne.

Schermafbeelding_2019-11-29_om_17-09-58

 

Vrij Paleis - Reactorvat

Een openbaar, collectief experiment: dat is wat Reactorvat is. In 2020 wil het Vrij Paleis de ruimte voor tachtig dagen inzetten als openbaar groepsatelier, waar niet het resultaat maar het creatieve proces tentoon wordt gesteld. Met het geld kunnen ze materialen voorzien, het experiment documenteren en er voor zorgen dat er geen kosten zijn voor de deelnemende kunstenaars of bezoekers. Bekijk hier hun campagne.

A1DLWUYyEPPxv7Kr.jpeg

 

Nieuw Dakota - Nieuw Dakota by Night

Nieuw Dakota, op de NDSM-werf in Amsterdam Noord, is meer dan een plek waar kunst gemaakt en getoond kan worden. Met NIeuw Dakota by NIght start een reeks avondprogramma’s met muziek, optredens, eten en kunst. Om dit mogelijk te kunnen maken is er apparatuur nodig en een mobiel podium. Bekijk hun campagne hier.

xBC9Osx34p5mzjXt.jpeg

City, Company & Crowd wordt mede mogelijk gemaakt door Amsterdams Fonds voor de Kunst. In het traject City, Company & Crowd wordt er 30.000 euro opgehaald voor een specifiek project binnen een culturele instelling: 10.000 euro vanuit crowdfunding, 10.000 euro vanuit sponsoring en 10.000 euro vanuit het AFK.

© 2024