De resultaten van de Verdubbelaar met het Prins Bernhard Cultuurfonds

De resultaten van de Verdubbelaar met het Prins Bernhard Cultuurfonds

In november en december werden er in samenwerking met het Prins Bernhard Cultuurfonds donaties aan specifieke campagnes verdubbeld! De projecten zijn uitgekozen aan de hand van de specifieke criteria van het Prins Bernhard Cultuurfonds (je kunt hier meer lezen). We maken de balans op! Wat zijn de resultaten?

In totaal werd de verdubbelaar ingezet bij 26 campagnes! In totaal verdubbelde maar liefst 579 donateurs hun donatie en zij doneerden samen 33.566 euro! 

Tekengebied_1 

Dank makers, donateurs en het Prins Bernhard Cultuurfonds: samen maken we meer kunst en cultuur mogelijk!

 

Over het Prins Bernhard Cultuurfonds
Het Prins Bernhard Cultuurfonds ondersteunt initiatieven op het gebied van cultuur, natuur en wetenschap. In samenwerking met voordekunst wil het Prins Bernhard Cultuurfonds het (cultureel) ondernemerschap van initiatiefnemers stimuleren en crowdfunding in Nederland. Als je als maker of instelling een creatief idee hebt dat je mogelijk wilt maken door middel van crowdfunding, kan het Prins Bernhard Cultuurfonds door middel van een donatie bijdragen aan het project. Dit noemen we matchfunding. Het Cultuurfonds wil initiatiefnemers die op eigen kracht middelen bijeen weten te brengen belonen voor hun inspanningen.

Ben jij benieuwd of jouw idee geschikt is om voor te crowdfunden? Stuur gratis je idee in en krijg binnen twee werkdagen feedback op je plan. 

 

© 2024