Deze gecrowdfundde boeken wil je voorlezen tijdens (en na) de Nationale Voorleesdagen!

Deze gecrowdfundde boeken wil je voorlezen tijdens (en na) de Nationale Voorleesdagen!

Het zijn de Nationale Voorleesdagen! Van 22 januari tot en met 31 januari wordt er weer extra aandacht gegeven aan het voorlezen van kinderen! Via voordekunst zijn al een heleboel mooie kinderboeken werkelijkheid geworden en daarom zetten we er een aantal voor je op een rijtje.

Idje wil niet naar de kapper - Michael Middelkoop

OL6IYQRiN5rLRoD8.jpeg

Idje wil niet naar de kapper. Hij vindt zijn krullen mooi. En handig. Hij kan er mooie figuren mee maken en er van alles in bewaren, van zijn speelgoed tot vieze groente. Idje wil niet naar de kapper is een kinderboek voor alle 4 tot 8-jarigen en gaat over de eigenwijze Idje, die niet naar de kapper wil omdat hij zijn grote bos krullen niet wil verliezen. 

Idje wil niet naar de kapper werd uitgegeven door ROSE stories, een uitgeverij met een missie: mooie en nieuwe verhalen tot stand brengen waarin diversiteit op een natuurlijke manier verweven is. Het werd via voordekunst werkelijkheid dankzij 200 donateurs. Je kunt het boek hier aanschaffen voor €14,95!

 

Eiland in de Drup - Elle Lepoutre en Marianne Eijgendaal

fSxEDv3pGhNhU4qO.jpeg

Al wekenlang regent het op Keila's zwevende eiland. De machine die het water weg kan pompen is stuk. Het eiland overstroomt! Wanneer Keila's beste vriend Jon verdwijnt en haar rivaal Maximus zich vreemd gedraagt, wordt het tijd om in actie te komen. Kan Keila het eiland redden?

Een kinderboek met kleurrijke illustraties en een spannend verhaal. Keila zoekt in het verhaal naar oplossingen voor allerlei problemen, inspirerend dus! Het boek is dankzij de steun van 70 donateurs gerealiseerd en je kunt het hier aanschaffen voor €15,95.

 

Koken voor de keizer - Marloes Morshuis

9200000046154940

De elfjarige Mick moet koken voor zijn leven. Zeven dagen lang moet hij iets maken wat keizer Linus I van het eiland Minelotte lekker vindt. Probleem: de keizer lust niets. Koken voor de keizer is allereerst een spannend avontuur voor kinderen vanaf een jaar of tien. Maar wel een avontuur met een hoofdrol voor koken: hoofdpersoon Mick moet zeven dagen koken voor zijn leven. Achterin het boek zijn de recepten opgenomen die Mick voor de keizer maakt.

Dit spannende kinderboek is ook een receptenboek, hoe leuk is dat? Je kunt dus niet alleen samen het boek lezen, maar daarna ook samen aan de slag in de keuken! Dankzij 77 donateurs heeft de schrijfster Marloes het boek uit kunnen geven. Je kunt het hier aanschaffen voor €14,95.

 

Zo! Zit er wat voor je tussen? We hopen dat je veel voorleesplezier beleeft!

Zelf een kinderboek publiceren? Via voordekunst maak je het werkelijkheid! Stuur vandaag nog jouw idee in en binnen twee dagen laten wij jou weten of het past op voordekunst. 

© 2024