Giving Tuesday: Het voordekunst-team maakt een selectie voor jou

Giving Tuesday: Het voordekunst-team maakt een selectie voor jou

Giving Tuesday is dé dag na het kortingsfestijn op Black Friday (voor winkels) en Cyber Monday (voor webshops). Een wereldwijde actiedag om goed te doen. Op deze dag staat niet kopen maar geven centraal! Ook voordekunst doet mee! Doneer jij aan een van de makers die hun creatieve project mogelijk willen maken? Via voordekunst.nl/ontdek kun je zelf naar hartelust snuffelen naar een creatief project die bij jou past. Maar kun je niet kiezen? Het voordekunst-team helpt je een handje! 

 

Giving_Tuesday_LM 

"Ik vind het belangrijk dat vrouwen een keuze hebben in hoe ze willen bevallen, het is zo bijzonder dat wij enige land ter wereld zijn met deze keuzevrijheid. Dat verdient de aandacht! Daarom zou ik de campagne De Thuisbevalcultuur kiezen!"

Bekijk de campagne 'De Thuisbevalcultuur' >

 

Giving_Tuesday_AM 

‘’Ik kies voor het Maaklab! Waarom? Met het Maaklab van SKVR krijgen jongeren de mogelijkheid om te leren door te experimenteren. Het wordt een plek waarin kunst en technologie samenkomt en jongeren zelf aan de slag mogen! Wat mij betreft een heel belangrijk project!’’

Bekijk de campagne van SKVR >

 

Giving_Tuesday_MM 

"Ben je net zoals ik heel geïnteresseerd in het discours rondom kunst en tentoonstellingen? Dan is het boek "Re-Relating in Art Practice" een must-read - vandaag is je laatste kans om te doneren!"

Bekijk de campagne 'Re-relating in Art Practice' >

 

Giving_Tuesday_MK 

"Op 20 november was het Transgender Day of Remembrance. Deze dag sluit jaarlijks de Trans Awareness Week. Het tijd voor support en actie voor trans* mensen Nederland. Daarom heb ik TRANS Magazine gekozen, een prachtig magazine gemaakt door en voor trans mensen in Nederland"

Bekijk de campagne van TRANS Magazine > 

 

Giving_Tuesday_LB 

"Gezellige concerten met nieuw werk van gepassioneerde jonge musici én lekkere hapjes, dat klinkt toch als muziek in de oren? City, Company & Crowd deelnemer Vrienden van de Kamermuziek biedt het allemaal!"

Bekijk de campagne van Vrienden van de Kamermuziek >

 

Giving_Tuesday_PH 

‘Ik vind het super tof om verschillende plekken in de wereld te ontdekken, als is dit in een boek. Maan Limburg neemt je echt mee op reis in haar boek: The Lost World."

Bekijk de campagne van Maan Limburg >

 

Giving_Tuesday_MVD 

‘Ik word razend enthousiast van het project van TINTENKILLERS met hun kunstboek voor kinderen en volwassenen! In dit kijk- en zoekboek waarbij volwassenen en kinderen samen en bewust op een andere manier naar kunst leren kijken. Jong geleerd, is oud gedaan!

Bekijk de campagne van TINTENKILLERS >

 

Giving_Tuesday_KC 

In deze donkere dagen kan wat mij betreft de kerstboom niet vroeg genoeg staan. Daarom kies ik een prachtige campagne voor de tijd van het jaar! Adopteer nu een struisvogel, een koning of een engel in de zeldzame 18de-eeuwse Napolitaanse kerststal van het Museum Catharijneconvent!

Bekijk de campagne van Het Museum Catharijneconvent >

Veel geefplezier!

Meer weten? Lees onze blog over Giving Tuesday hier.

Meer informatie over GivingTuesdayNL en deelnemende organisaties vind je hier.

 

© 2024