Crowdfunding voor jonge dansers Melissa en Giovanni

Crowdfunding voor jonge dansers Melissa en Giovanni

Junior Company

De Junior Company is een tweejarige opleiding voor getalenteerde balletdansers op weg naar de top. Dansers worden getraind door grootheden als Hans van Manen, Igone de Jongh en Marijn Rademaker. Een studiebeurs voor Melissa en Giovanni voor het tweede jaar van de Junior Company betekent het laatste zetje op weg naar hun uiteindelijke doel. Breng jij deze twee getalenteerde dansers naar de top? 

Melissa

Nu of nooit, laatbloeier Melissa (19) kan dansen bij een van ’s werelds beste balletgezelschappen: Het Nationale Ballet.

"Pas met 16 jaar begon ik met dansen. Voor mijn gevoel moet ik daarom twee keer zo hard als ieder ander werken. Knokken om mijn achterstand in te halen is de kern van mijn bestaan. Het is nu of nooit. De Junior Company van Het Nationale Ballet is een van de beste springplanken voor jonge dansers ter wereld."

Bekijk hier de campagne van Melissa.

Melissa_2

Giovanni

Van verlegen jongen naar podiumbeest: Giovanni (19) naar de internationale ballettop bij Het Nationale Ballet.

“Dit jaar leefde ik als in een droom. Ik kon het bijna niet geloven, ik was toegelaten tot de Junior Company. In allerlei opzichten ben ik hier in één jaar enorm gegroeid. Als dansstudent in Italië was ik niet meer dan een nummer, hier hier word ik eindelijk gezien als volwaardig danser! Bij de Junior Company heb ik het gevoel voor het eerst in mijn leven écht gezien te worden.”

Bekijk hier de campagne van Giovanni.

voordekunst2

Crowdfundingcampagne

Doe mee met de crowdfundingcampagne van Melissa en/of Giovanni! Met deze beurs kunnen zij hun opleiding afronden en zijn zij een stapje dichterbij hun droom. Naast eeuwige dankbaarheid, geven de dansers een mooie tegenprestatie voor jouw bijdrage. 

Kijk voor meer informatie op operaballet.nl/crowdfunding

Elke bijdrage telt!

© 2024