26 juni Crowdfunding Kennisdag: gratis kickoff & spreekuren in Limburg

26 juni Crowdfunding Kennisdag: gratis kickoff & spreekuren in Limburg

In het kader van de Crowdfunding Kennisdag op 26 juni is voordekunst voor alle Limburgse kunstenaars en kunstinstellingen aanwezig in Roermond. Op deze speciale dag zijn de workshop en de spreekuren gratis te boeken!

Ben jij een Limburgse kunstenaar of werk je bij een Limburgse kunstinstelling, en denk je na over crowdfunding als financieringsvorm? Kom dan naar de Crowdfunding Kennisdag in Roermond, waarbij je alles te weten komt over crowdfunden bij voordekunst.

 

Meld je direct aan!

 

Praktische informatie

In het Huis voor de Kunsten zal crowdfunding expert Michiel om 15:30 uur een gratis Kickoff Crowdfunding verzorgen. Daarnaast kun je alle vragen stellen die je nog hebt over crowdfunding in een 1-op-1 gesprek. Boek een spreekuur met een van de crowdfundingexperts van voordekunst tussen 13.00 en 15.00. 

Waar? Huis voor de Kunsten Limburg, Roermond (route)

Wanneer? Maandag 26 juni 2017 

 

Kickoff Crowdfunding

Kickoff_header_edited-1

Tijdens de Kickoff zal Michiel je stapsgewijs meenemen door het crowdfundingtraject. Aan de hand van een handig crowdfundingcanvas geeft hij mooie voorbeelden van campagnes, de laatste cijfers en nieuwe inzichten. Deze workshop is onmisbaar voor beginnende crowdfunders, maar ook ervaren makers kunnen met de inspirerende voorbeelden nieuwe inzichten opdoen.

Sandra Welters van het Huis voor de Kunsten Limburg zal een toelichting geven vanuit haar rol als Consulent Musea. Sandra adviseert musea en collectiebeherende instellingen in Limburg op het gebied van beleid, digitale informatie, kennisbeheer, veiligheidzorg en bedrijfsvoering. Ook ondersteunt zij de Federatie van Musea in Limburg (FML). Bovendien participeert zij namens het Huis in verschillende (landelijke) museale projecten.

Kom tijdens de Kickoff ook alles te weten over onze samenwerking met de Provincie Limburg en hoe zij 30% van het doelbedrag kunnen bijdragen aan jouw project!

De gratis Kickoff vindt plaats van 15.30 - 17.00 uur. 

  

Spreekuur

Spreekuur_header_edited-1

Je kunt je ook aanmelden voor een spreekuur. In 25 minuten kun je al je vragen over een mogelijke campagne stellen aan onze crowdfundingexperts.

De gratis spreekuren vinden plaats tussen 13.00 en 15.00 uur.

 

Meld je nu aan voor de gratis kickoff en/of een van de spreekuren!

 

Samenwerking met Provincie Limburg

Voordekunst werkt al een aantal jaar samen met de Provincie Limburg. Lees hier het interview met gedeputeerde voor cultuur Ger Koopman over onze samenwerking.

 

Over Voordekunst

infographic_edited-2

Voordekunst is het crowdfundingplatform voor de culturele sector. Al bijna 2500 kunst- en cultuurprojecten zagen het levenslicht dankzij crowdfunding via voordekunst, variërend van kleine lokale projecten tot grootschalige acties van nationale instellingen. Rond de 80% van de projecten die zich aanmeldt, slaagt. Dit maakt ons een van de crowdfundingplatforms met het hoogste succesgehalte van de wereld.  

Hopelijk zien we je op 26 juni! Niet in de buurt? We zijn die dag ook in Amsterdam en Den Haag. Klik hier voor meer informatie.

© 2024