Masterclasses voordekunst

Masterclasses voordekunst

Hoe zit een goede crowdfunding in elkaar en hoe zet je een sterke marketingcampagne op? Kom alles hierover te weten in onze gloednieuwe masterclasses! Samen met experts uit het veld bieden we je alle tools in vier verschillende masterclasses: Masterclass Branding, Masterclass Storytelling, Masterclass Create a Buzz en natuurlijk de Masterclass Crowdfunding. Zo werken we samen naar een succesvolle crowdfundingcampagne! 

Hieronder lees je meer over de vier masterclasses, de experts en de praktische informatie. 

 

 voordekunst_-_crowdfunding

Kom erachter of jouw idee geschikt is voor crowdfunding!

Zoek je aanvullende financiering voor jouw project én wil je hier publiek bij betrekken? Volg dan de Masterclass Crowdfunding voor alle praktische tips & tricks. Tijdens de masterclass kom je erachter welke projecten zich lenen voor crowdfunding, wat de werkwijze van voordekunst is en wat de uitdagingen en valkuilen zijn bij een crowdfunding campagne. Tijdens de masterclass laten we je volop best practices zien en staan we ook stil bij hoe het juist niet moet.

Deze Masterclass Crowdfunding wordt gegeven door experts Kristel Casander en Alyssa Mahler.

Bio_Kristel_3

Bio_Alyssa_3

Praktische informatie

 • Datum: donderdag 2 juni 2016
 • Tijd: 18:30 - 20:30
 • Waar: The Student Hotel, Wibautstraat 129, Amsterdam
 • Prijs: € 50,00 (excl. BTW) 

Eventbrite - Masterclass Crowdfunding en laat aan anderen weten dat je erbij bent

 

 voordekunst_-_branding

Zichtbaarheid creëren tussen alle digitale ruis. Inzichten over het succesvol positioneren in een nieuwe tijd.

In ons huidig culturele landschap wordt er steeds meer ingezet op zelfredzaamheid, ofwel ondernemerschap. Met platforms als LinkedIn, Facebook, Tumblr, Medium, en Instagram wordt het makkelijker gemaakt onszelf te presenteren. Met als gevolg dat de stroom aan dagelijkse online content oneindig lijkt, en met als resultaat dat iedereen steeds harder gaat schreeuwen om aandacht. Ondertussen is het voor de toeschouwer meer en meer een uitdaging om tussen al het dagelijkse digitale ruis de juiste parels te vinden.

Kortom, deze tijd vraagt om een goede positioneringsstrategie. Maar wat is de juiste strategie? Waarom lukt het de één en de ander niet? Welke lessen kunnen we trekken uit de succesverhalen? En welke tendensen beïnvloeden de marketing en branding van vandaag?

In de eerste voordekunst Masterclass Branding: zichtbaarheid creëren tussen alle digitale ruis presenteert brandstrategist Shirin Mirachor haar visie op het huidige marketinglandschap. Via een schets van de huidige tendensen, inzichten uit best practises en een introductie in nieuwe positioneringstools geeft Shirin Mirachor concrete handvatten om toe te passen op je eigen branding als toekomstig creative entrepreneur.

Bio_Shirin3

Praktische informatie

 • Datum: donderdag 9 juni 2016
 • Tijd: 18:30 - 20:30
 • Waar: The Student Hotel, Wibautstraat 129 Amsterdam
 • Prijs: € 50,00 (excl. BTW)

Eventbrite - Masterclass Branding en laat aan anderen weten dat je erbij bent

 

 voordekunst_-_storytelling

Een goed verhaal als basis van een succesvol project.

Een goed verhaal als basis van een succesvol project. Aan de hand van verschillende voorbeelden doorlopen we het proces van storytelling. We ontrafelen de essentie van goede ideeën. Om vervolgens te kijken hoe ze uitvergroot kunnen worden tot een communicerend verhaal.

Deze Masterclass Storytelling wordt gegeven door expert Gijs van den Berg. 

Bio_Gijs2

Praktische informatie:

 • Datum: dinsdag 21 juni 2016
 • Tijd: 18:30 - 20:30
 • Waar: The Student Hotel, Wibautstraat 129, Amsterdam
 • Prijs: € 50,00 (excl. BTW) 

Eventbrite - Masterclass Storytelling en laat aan anderen weten dat je erbij bent

 

voordekunst_-_create_a_buzz

Hoe neem jij mensen mee in jouw droom? Leer inventief gebruik te maken van je netwerk en creëer online én offline een onvergetelijke indruk.

Deze masterclass gaat over bewustwording, inspiratie en overtuiging: hoe je mensen deelgenoot maakt van jouw droom en hen in je verhaal kunt meenemen. Je krijgt praktische en kennistools aangereikt voor het effectief vergroten, aanspreken en gebruiken van jouw netwerk, onder meer bij het opzetten van een succesvolle crowdfunding. Hoe kun je daadwerkelijk enthousiasmeren?

Dankzij een inderhaast opgezette crowdfundingsactie (Atelier NL werd gedwongen hun werkplek te kopen of te verlaten) kwam spreker Lonny van Ryswyck erachter dat je veel meer kunt bereiken als je iets met zijn allen tot stand brengt. Wie een community vormt, kan schier onbereikbare dromen verwezenlijken. En daarbij is niet alleen een online netwerk waardevol, ‘offline’ is ook veel mogelijk. Niet alleen het concept telt, de uitvoering is minstens zo belangrijk. Hoe creëer je een solide verhaal, dat van begin tot eind klopt, hoe breng je dat met overtuiging en hoe realiseer je het doel?

Hoewel Atelier NL aanvankelijk weinig kennis had van crowdfunding, bleek de intuïtieve aanpak van de oprichters Lonny van Ryswyck en Nadine Sterk heel doortastend. Van Ryswyck zet uiteen hoe zij hun werkplek hebben veiliggesteld, gaat met de deelnemers van de masterclass in gesprek en reikt verschillende verhelderende handvatten aan. Zoals een praktische opdracht, waarmee de deelnemers van deze masterclass direct aan de slag kunnen. 

Deze Masterclass Create a Buzz wordt gegeven door expert Lonny van Ryswyck. 

Bio_Lonny_2

Praktische informatie

 • Datum: donderdag 30 juni 2016
 • Tijd: 18:30 - 20:30
 • Waar: The Student Hotel, Wibautstraat 129, Amsterdam
 • Prijs: € 50,00 (excl. BTW) 

Eventbrite - Masterclass Create a Buzz en laat aan anderen weten dat je erbij bent!

 

De masterclasses worden mede mogelijk gemaakt door:

 Logos

© 2024