Prins Bernhard Cultuurfonds Zuid-Holland nieuwe partner van voordekunst

Prins Bernhard Cultuurfonds Zuid-Holland nieuwe partner van voordekunst

Goed nieuws voor makers uit Zuid-Holland: het Prins Bernhard Cultuurfonds Zuid-Holland zal vanaf nu bijdragen aan geselecteerde voordekunstprojecten uit Rotterdam!

In samenwerking met voordekunst wil het Prins Bernhard Cultuurfonds het (cultureel) ondernemerschap van initiatiefnemers stimuleren en crowdfunding in Nederland breder onder de aandacht brengen. Inmiddels worden projecten uit Utrecht, Overijssel, Noord-Holland en Brabant al gesteund door het Prins Bernhard Cultuurfonds; en nu stapt Zuid-Holland ook in als partner. Vanaf nu zal het Prins Bernhard Cultuurfonds Zuid-Holland tot € 750 bijdragen aan projecten uit Rotterdam die aan de voorwaarden voldoen. 

Voorwaarden voor een bijdrage

Wat zijn de voorwaarden voor een bijdrage dan precies? Alle soorten projecten komen in aanmerking, zolang ze een duidelijke binding hebben met het Cultuurfonds. Dat kan dus een tentoonstelling, een natuurproject, , een concert of een film in Rotterdam: zolang het een cultureel project is en in Rotterdam plaatsvindt, maak je kans. 

Denk jij met jouw project kans te maken op een bijdrage van het Prins Bernhard Cultuurfonds Zuid-Holland? Stuur dan direct je idee in en start je crowdfundingcampagne

Doneer_voordekunst

Alle projecten maken kans op matchfunding, zolang ze maar uit Rotterdam komen. 

Over matchfunding bij voordekunst

Bij het crowdfunden van een cultureel project doe je zelf het meeste werk. Jij maakt een campagneplan, schrijft je vrienden en familie aan om te doneren, doet alles om je project in de spotlight te zetten. Maar wij én onze partners helpen je daar graag een handje bij. Daarom hebben we met deze fondsen een matchfunding-systeem opgezet.  Onze matchfundingpartners doen bij door henzelf geselecteerde projecten een inleg. Voor jou als maker betekent dit dat een deel van je doelbedrag via partners van voordekunst opgehaald kan worden tijdens je campagne.

» Meer over matchfunding

Over het Prins Bernhard Cultuurfonds

Het Prins Bernhard Cultuurfonds ondersteunt initiatieven op het gebied van cultuur, natuur en wetenschap. Met financiële bijdragen, opdrachten, prijzen en beurzen stimuleren ze bijzondere initiatieven en talent. Het Cultuurfonds wil initiatiefnemers die op eigen kracht middelen bijeen weten te brengen belonen voor hun inspanningen door middel van matchfunding bij voordekunst. 

» Meer over het Prins Bernhard Cultuurfonds

© 2024