Prins Bernhard Cultuurfonds gaat weer matchfunden!

Prins Bernhard Cultuurfonds gaat weer matchfunden!

Per september draagt Prins Bernhard Cultuurfonds weer extra bij aan campagnes op voordekunst! In totaal droeg het fonds al bij aan 225 projecten op voordekunst, dat is samen met alle donateurs goed voor meer dan 1,5 miljoen euro voor creatieve crowdfundingcampagnes.

Het gaat om de provinciale afdelingen Noord-Brabant, Noord-Holland, Zuid-Holland, Overrijssel, Utrecht en Zeeland. Het Prins Bernhard Cultuurfonds ondersteunt initiatieven op het gebied van cultuur, natuur en wetenschap. In samenwerking met voordekunst wil het Prins Bernhard Cultuurfonds het (cultureel) ondernemerschap van initiatiefnemers stimuleren en crowdfunding in Nederland.

We vroegen eerder al eens wat een bijdrage van het Prins Bernhard Cultuurfonds betekende voor creatieve crowdfunders. Een kleine greep uit de reacties:

 

‘'De bijdrage van het Prins Bernhard Cultuurfonds gaf niet alleen een flinke financiële ondersteuning, maar ook mentaal gaf het vertrouwen dat mijn project meer dan de moeite waard is''

- Rob van de campagne 'NO JARDIM'

 

‘’Mijn dichtbundel is binnenkort in 127 huishoudens te vinden over de hele wereld te vinden dankzij 127 gulle donateur en het Prins Bernhard Cultuurfonds! Fijn dat je bestaat’’ 

- Bram van de campagne 'Help Spleen de wereld in' 

 

‘’Toen de bijdrage van het Prins Bernhard Cultuurfonds binnen kwam ging zowel de teller als mijn enthousiasme omhoog!''

Perla van de campagne 'Het Kleinste Kamertje'

 

Dus waar wacht je nog op? Je kunt de voorwaarden teruglezen op de partnerpagina van het Prins Bernhard Cultuurfonds. Of stuur direct je idee in!

Wist je dat we onder andere met Prins Bernhard Cultuurfonds onderzoek doen naar het stimuleren van geven aan individuele makers? Je leest er alles over op de website Leve het Geven.

 

© 2023