Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Holland gaat weer bijdragen aan campagnes op voordekunst!

Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Holland gaat weer bijdragen aan campagnes op voordekunst!

Wat een fijn nieuws! Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Holland gaat vanaf vandaag weer bijdragen aan campagnes op voordekunst. In 2018 droeg het Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Holland bij aan 19 projecten en doneerde meer dan 12.000 euro.

Samen met de donateurs haalde Prins Bernhard Cultuurfonds meer dan 120.000 euro, elke euro van het fonds leverde 10 euro op vanuit de crowd. Samen maken we meer creatieve projecten mogelijk! Daarom hieronder een aantal mooie campagnes die werkelijkheid werden dankzij Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Holland en de crowd.

Pontportretten

Een ode aan het IJ en een liefdesverklaring aan de pont. Dat is wat het boek van Ina Brekelmans onder andere is. In het boek staan tekeningen en gedichten geïnspireerd op mensen op de Pont. De modellen praten, lezen of hangen wat of staan in elkaars armen verliefd te wezen. Perfecte modellen, want ze zijn gedwongen om even stil te staan. Ina haalde meer dan 9000 euro op, dankzij 181 donateurs en het Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Holland

9B6L78rkfTnYMA7D.png

 

MEN AT HOME... In Amsterdam

Een boek vol met mannen in hun huiselijke omgeving. Hoe ziet dat er uit? Fotografe Marta beantwoordt die vraag voor ons. Dankzij de crowd en het Prins Bernhard Cultuurfonds kon zij een boek uitbrengen waarin 100 Amsterdamse mannen werden vereeuwigd. Een breed scala aan personages, persoonlijkheden, leeftijden, beroepen, nationaliteiten, achtergronden, meningen en stijlen worden uitgelicht in het boek, inclusief bijbehorend interieur. Marta haalde meer dan 9.000 euro op.

KJHmLP4FOCK86GiQ.jpeg

 

Zilt: geef ons een decor om te stralen!

De nieuwste productie van AHA-productions ZILT was een gloednieuw geschreven verhaal met musicalnummers in een nieuw jasje, met humor en gevoel. Het verhaal speelt zich af op een cruiseschip, maar de decorstukken waardoor de theaterbezoeker zich op zee waant ontbraken nog. Gelukkig droeg Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Holland bij en ook de crowd bleef niet achter. Met de hulp van 32 donateurs haalde ze 1500 euro op.

gSQmTkYsNUhyDArL.jpeg

 

OFFBEAT

Een systeem die bepaalt hoe jij in elkaar zit en wat je bent? Vreemd toch? Dat vonden de afstudeerstudenten van Nederlands Film Academie ook. Ze vertaalde hun frustratie in een science fictionfilm. Ze behaalde maar liefst 151% van hun doelbedrag. Mede dankzij 92 donateurs en het Prins Bernhard Cultuurfonds!

NAZcG5rHWAHuFfGa.png

Benieuwd of er een partner is die jouw creatieve project zou kunnen steunen? Hier vind je de volledige lijst.

Geïnspireerd geraakt? Stuur vandaag nog jouw idee in.

© 2024