Wij staan voor je klaar!

Wij staan voor je klaar!

 

Begin 2017 zijn er drie spiksplinternieuwe projectassistenten begonnen bij voordekunst. Ieder met een verschillende achtergrond maar allerdrie met een liefde voor kunst en cultuur. Ze zijn de steun en toeverlaat van campagnemakers, en doen hun best elk project succesvol te maken. Sarai, Michelle en Loes stellen zich graag aan je voor!

Sarai - derdejaarsstudent Kunst & Economie

sarai_blogFoto door Jan Dirk van der Burg

“Sinds begin januari ben ik een van de nieuwe projectassistenten bij voordekunst. Ik zal mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Sarai Leander en ik ben 19 jaar oud, de Benjamin van het team dus. Ik zit nu in het derde jaar van de opleiding Kunst en Economie aan Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. De richting die ik volg is Visual Art and Design Management.

In mijn vrije tijd kan je mij vinden in de sportschool of in het zwembad. Ik vind het lekker om te bewegen. Ook vind ik het gezellig om met vrienden af te spreken en bij te praten. In het weekend werk ik bij Sven en Sophie in Amersfoort. Ik geef klanten advies over ondermode waaronder panty’s, onderbroeken en sokken. Dit bijbaantje sluit mooi aan bij mijn taken bij voordekunst, waar ik makers help en begeleid in het proces om hun crowdfunddoel te behalen. Ik vind het super leuk om makers te woord te staan in een spreekuur of aan de telefoon en hen zo te helpen bij vragen die ze hebben. Wie weet help ik jou straks wel met het opzetten en begeleiden van je crowdfunding bij voordekunst!”

 

Michelle - Bachelor of Fine Arts 

michelle_blogFoto door Jan Dirk van der Burg

"Hoi, ik ben Michelle Koppelmans, 24 jaar, uit Rotterdam. Ik ben in 2015 afgestudeerd in Autonome Beeldende Kunst aan de Willem de Kooning Academie met een videowerk over gender.

Naast mijn werkzaamheden bij conceptstore Groos Rotterdam ging ik op zoek naar een nieuwe uitdaging, die inmiddels gevonden is bij voordekunst. Ik ga enorm stuiteren van het meedenken met projectmakers, een potje pingpong en het bijwonen van presentaties (van voordekunst, maar ook van anderen) op hogescholen, academies en kunstinstituten. Ik ben een enorme zoetekauw en ik ga hard op het bezoeken van musea en concerten en het kijken van series en films! Na mijn 'stage' bij voordekunst wil ik het liefst een masterstudie Gender Studies gaan doen."

 

Loes - student Cultureel Erfgoed

loes_blogFoto door Jan Dirk van der Burg

"Hallo! Ik ben Loes van Lier, 22 jaar oud, en woon in Amsterdam. Momenteel zit ik in mijn derde jaar van de opleiding Cultureel Erfgoed aan de Reinwardt Academie. Na het volgen van een college van Kristel, relatiemanager bij voordekunst, was ik gelijk enthousiast over crowdfunding en al helemaal in de culturele sector. Zodoende ben ik vanaf eind januari projectassistent bij voordekunst en begeleid ik makers tijdens hun campagne. Hiernaast beheer ik de social media van het platform, neem gerust een kijkje op Instagram of Facebook en volg ons ;).  

Op zaterdagen volg ik met veel plezier een minor Projectmanagement aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast al dat leren en studeren bezoek ik graag musea, vrienden en verre landen. In september ga ik voor een stage bij het Auckland Museum naar Nieuw-Zeeland, genoeg avonturen te beleven dus!"

 

Wil jij een van ons spreken over je project, crowdfunden of heb je andere vragen? Boek dan een spreekuur en krijg 1-op-1 advies en een lekkere kop koffie inclusief koekje! 

© 2024