Stichting Democratie en Media ondersteunt makers die de relatie met hun achterban willen versterken!

Stichting Democratie en Media ondersteunt makers die de relatie met hun achterban willen versterken!

Hoera! Stichting Democratie en Media ondersteunt makers en instellingen die het contact met de achterban willen versterken, oftewel ‘crowdkeeping’.

 

Stichting Democratie en Media steunt organisaties, projecten en andersoortige initiatieven die net als zij investeren in kritische, onafhankelijke media en een sterke, democratische rechtsstaat. In samenwerking met voordekunst én Creative Funding wil Stichting Democratie Media bijdragen aan het uitbreiden en versterken van de achterban van makers en instellingen. Dat betekent dat zowel de kosten van crowdfunding, vriendencampagnes en crowdkeeping via voordekunst of Creative Funding worden door Stichting Democratie en Media mogelijk financieel ondersteund. De exacte voorwaarden lees je op de partnerpagina van Stichting Democratie en Media.

 

Tim Schoot Uiterkamp, Coordinator Partner Support: “Ons netwerk van grantees bestaat uit initiatieven en veelal kleinere organisaties die gedragen worden door toegewijde makers, journalisten, of andere professionals. Samen met voordekunst  kunnen we hen ondersteunen om hun initiatief of organisatie verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door gestructureerd relatiebeheer van hun achterban of door inkomsten te genereren met crowdfunding.”

 

Wij zijn blij dat we de handen ineenslaan! Zo maken we samen meer creatieve projecten mogelijk! 

Heb jij een gesteund initiatief van Stichting Democratie en Media en ben je geïnteresseerd in crowdfunding en crowdkeeping? Laat het ons weten via dit formulier en we nemen contact met je op!

 

 

© 2024