Summer School Storytelling met voordekunst & De Upstarter

Summer School Storytelling met voordekunst & De Upstarter

Voordekunst en De Upstarter bundelen deze zomer hun krachten en geven jou in één dag alle storytelling-tools die je nodig hebt om succesvol jouw unieke verhaal onder woorden te brengen. Ooit met de mond vol tanden gestaan wanneer iemand aan je vroeg waarin jij je onderscheidt van anderen? Na vandaag niet meer!

Bestel direct je kaarten via Eventbrite

 

Werk of studeer je in de creatieve sector? Dan is deze Summer School echt iets voor jou.

 

Praktische_informatie

 

  • Wanneer? Donderdag 24 augustus - 10:00 - 18:00 of donderdag 31 augustus - 10:00 - 18:00
  • Waar? De Open Coöp,  Tolhuisweg 2, Amsterdam
  • Kosten?  Vroege vogel tarief € 120,- (incl. BTW) tot 4 augustus - Regulier ticket € 135,- (incl. BTW). 

Meld je hier aan (per dag kunnen er slechts 15 deelnemers mee doen)

 

Programma

 

Creative Confidence - Mariëtte Ruggenberg

In de ochtend gaan we aan de slag met jouw verhaal onder begeleiding van Mariëtte (founder van De Upstarter en lifecoach). Wat onderscheidt jou? Hoe ga je te werk? Door middel van verschillende technieken gaan we jouw drijfveren en unieke verhaal onder woorden brengen in je persoonlijke elevator pitch. Handig wanneer je je crowdfunding-filmpje gaat maken of als je op een netwerk-evenement staat!

Mariëtte is oprichtster van, en trainer/coach bij De Upstarter. Vanuit een drive om altijd zichzelf te ontwikkelen, gaat ze op zoek naar waarom mensen de dingen doen die ze doen. Analyserend, bezinnend en creatief- met twee nuchtere voeten op de grond.

Copywriting - Margot van der Kroon

Daarna krijg je van Margot in 2,5 uur tijd een stoomcursus copywriting. Ken je dat? Je gaat achter je laptop zitten, helemaal klaar om je tekst te schrijven. En dan.. blanco. Margot is een ervaren schrijfster van o.a. webteksten en deelt haar geheimen, tips & tricks met jou om die projectpagina in te vullen. Weet je nog niet precies wat je crowdfunding project wordt, of wil je liever aan je eigen website werken? Geen probleem! Dan werk je aan je persoonlijke profiel of schrijf je een blogartikel dat je in een later stadium kunt gebruiken.

Storytelling - Maartje Slijpen en Merel Witteman (24 aug) en Gijs van den Berg (31 aug)

Een goed verhaal als basis van een succesvol project. Aan de hand van verschillende voorbeelden doorlopen we het proces van storytelling. We ontrafelen de essentie van goede ideeën. Om vervolgens te kijken hoe ze uitvergroot kunnen worden tot een communicerend verhaal. Deze Masterclass Storytelling wordt gegeven door experts Maartje Slijpen & Merel Witteman (op 24 augustus) Gijs van den Berg (op 31 augustus).

Van 9 tot 5 werken Maartje & Merel als creatief team bij communicatiebureau KesselsKramer, waar ze werken voor verschillende opdrachtgevers. Deze opdrachtgevers zijn voornamelijk groot, rijk en internationaal. Van 5 tot 9 zijn ze bezig met het uitvoeren van onuitvoerbare plannen. Voor opdrachtgevers die voornamelijk klein, arm en Nederlands zijn. Gijs is art-director bij KesselsKramer. Daarnaast is hij actief als beeldend kunstenaar. Gijs heeft een crowdfunding traject doorlopen met zijn project ‘Gewoon Koffie’.

Collage_Sprekers-2

Experts Mariëtte Ruggenberg, Margot van der Kroon, Maartje Slijpen, Merel Witteman en Gijs van den Berg staan voor je klaar! 

 

 

Doe mee en vergroot jouw kennis en je netwerk!

Reserveer hier je plek, er is plaats voor 15 personen per dag

of klik op geïntereseerd op Facebook als je het nog niet zeker weet.

 

 Dit programma is samengesteld door:

Logos

over De Upstarter

De Upstarter is een platform voor creatief talent, dat trainingen en opleidingen op het gebied van content creation aanbiedt voor jonge professionals. Naast praktische skills als copywriting, SEO en visual design onderscheidt De Upstarter zich door ook de ‘soft skills’ bij te schaven, die missen op het HBO en WO: wat is mijn talent? Waar word ik gelukkig van? Welke baan past bij mij? Deze formule heeft zichzelf bewezen: 99% van de deelnemers van hun opleiding Content Creation vindt binnen 6 maanden na deelname een baan waar ze voldoening uithalen! 

over voordekunst

Voordekunst is hét platform voor crowdfunding in de creatieve sector. Een positieve beweging die erop gericht is om culturele projecten te realiseren. Mogelijk gemaakt door de mensen waar het uiteindelijk voor bedoeld is, het publiek of beter nog: de ‘crowd’. Voordekunst geeft advies, begeleidt crowdfundingcampagnes en helpt zo de doelen van kunstenaars én de creatieve sector te bereiken. Donateurs kunnen via onze website direct en gemakkelijk bijdragen aan het project van hun keuze. Met kleine en grote donaties van particulieren en bedrijven zijn via voordekunst al meer dan 2500 projecten succesvol gefinancierd.

 

Heb je een vraag over de Summerschool? Stuur Alyssa een mailtje.

© 2024