Vacature: voordekunst is op zoek naar twee projectmedewerkers!

Vacature: voordekunst is op zoek naar twee projectmedewerkers!

Bij voordekunst zijn we op zoek naar 2 enthousiaste starters die crowdfunders op voordekunst naar het einde van een succesvolle crowdfundingcampagne willen begeleiden!

 

De functie

Als projectmedewerker bij voordekunst ben je de rots in de branding voor de kunstenaars en creatieven die op voordekunst een crowdfundingcampagne gaan starten!

Je bent het eerste aanspreekpunt en begeleidt makers bij van begin tot eind bij het opzetten en uitvoeren van crowdfundingcampagnes op voordekunst. Je verwerkt een deel van de financiële administratie van de campagnes op voordekunst, zoals betalingsoverzichten. Tevens vind je het leuk om (online) spreekuren en workshops te geven over crowdfunding en voordekunst. 

Tenslotte zul je nauw samenwerken met de content marketeer, waarbij je (een deel van) de content van de social media, nieuwsbrieven en blogs zult creëren. 

 

Hoe ziet een dag als projectmedewerker er uit?

 

 • 09:30 - Het is maandag! We starten met het hele team met een dagstart. We bespreken bijzonderheden en kletsen kort even bij. Wat heeft iedereen in het weekend gedaan?
 • 10:00 - 12:30: Er zijn in het weekend een aantal aanmeldingen binnen gekomen op voordekunst. Als projectmedewerker behandel jij de aanmeldingen. Past het op voordekunst? Mooi! Je accepteert de aanmelding, geeft nog tips waar de maker over na kan denken en de maker kan aan de slag.
 • 12:30 - 13:00 - Tijd voor lunch!
 • 13:00 - 15:00 - Een aantal uur per week maak je content voor op de sociale media kanalen van voordekunst. Je schrijft en plant een aantal berichten in voor de komende week. 
 • 15:00 - 15:30 - Er is een telefonisch spreekuur geboekt door een maker die nog iets meer tips wil voordat ze gaat starten met haar campagne. Je geeft haar advies zodat zij verder kan.
 • 15:30 - 16:30 - Elke maandag is er een projectoverleg. Samen met de projectmanager en de andere projectmedewerkers bespreek je de stand van zaken. Welke campagnes gaan binnenkort live? Voor welk project kunnen we nog een aanvraag schrijven bij een van onze matchfundingpartners?
 • 16:30 - 17:30: De werkdag zit er bijna op, je controleert nog even de inbox van [email protected] en behandelt laatste dringende vragen van makers. Morgen weer een dag!

 

De ideale kandidaat

 • Is georganiseerd en secuur: je hebt en houdt overzicht en trekt op tijd aan de bel wanneer iets niet goed lijkt te gaan
 • Is representatief: Je bent vaak het eerste aanspreekpunt. Je vindt het dus leuk om over voordekunst te vertellen en mensen op hun gemak te stellen
 • Is praktisch en proactief
 • Houdt van schrijven en kan uit de voeten met Adobe Photoshop of een ander beeldbewerkingsprogramma (of wil het leren!)
 • Heeft humor 

 

Wat bieden we je

We bieden twee (!) leerzame startersfuncties aan voor 40 uur per week binnen een creatieve, gedreven organisatie in de culturele sector. Het team is klein, er heerst een informele sfeer en de gemiddelde leeftijd is 29 jaar. 

De functie is ingeschaald in schaal 6 van de cao-richtlijn Goede Doelen Nederland (advieslijn laag). Voor het gezochte profiel komt dit neer op een salaris van ongeveer € 2.500 (bruto, op basis van fulltime dienstverband). Idealiter start een van de projectmedewerkers op 1 september en de ander op 1 oktober en krijg je een aanstelling voor 40 uur in de week (5 dagen). 

 

Spreekt de functie jou aan en blink jij uit binnen het voordekunstteam? Solliciteer dan direct! 

Of heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar Michelle via [email protected]

 

© 2023