De Verdubbelaar staat aan tijdens de Dutch Design Week!

De Verdubbelaar staat aan tijdens de Dutch Design Week!

Yes, dankzij het BankGiro Loterij Fonds hebben we een mooie actie voor de Dutch Design-projecten die momenteel crowdfunden. Alle donaties aan die projecten worden namelijk de komende week VERDUBBELD. 

Hoe werkt de verdubbelaar? 

Heel simpel. Alle donaties tussen 20 en 28 oktober aan de geselecteerde projecten worden verdubbeld. Dus als je € 100 doneert, legt het BankGiro Loterij Fonds € 100 bij, en ontvangt de maker € 200. De Verdubbelaar is ALLEEN geldig tussen deze data, dus wees er op tijd bij als je jouw donatie wil laten meetellen! 

Welke projecten doen mee? 

Tijdens de Dutch Design Week staan wij met Crowdfunding Dutch Design in het Klokgebouw. Aan dit traject doen zeven projecten mee, die op verschillende vlakken binnen Dutch Design nu aan het crowdfunden zijn bij voordekunst. 

 

Sexual_Healing

Met de set objecten van Sexual Healing wordt een nieuwe benadering gevormd voor het overkomen van seksuele problemen na een traumatische ervaring.  Om nieuwe prototypes te maken met speciale sensoren die ons verder helpen bij de ontwikkeling van het project heeft Studio Nienke Helder €30.000,- nodig.

Steun dit project en laat je donatie verdubbelen

 

Design_Works

Social label creëert werk op maat voor mensen aan de zijlijn. Dit doen ze samen met toonaangevende ontwerpers en diverse werkplaatsen in Nederland. Hun boek Design Works, over over het ontwerpen van arbeid, is nodig aan een update toe. Hiervoor zijn ze momenteel aan het crowdfunden. 

Steun dit project en laat je donatie verdubbelen 

 

City_Cups

Herken de stad in deze reeks verfijnde porseleinen kopjes, waarin bijzondere kenmerken en details van karakteristieke gebouwen terugkomen. Unit 30 wil met jouw hulp City Cups professioneel lanceren. 

Steun dit project en laat je donatie verdubbelen 

 

Tweedoek

De TweeDoek is een handdoek en theedoek in één, waarbij twee functies in één product samenkomen. Als donateur heb je direct invloed op de kleur van het eindresultaat. Kies je favoriet als tegenprestatie en breng daarmee je stem uit. De meest gekozen kleurcombinatie wordt ook daadwerkelijk gemaakt.

Steun dit project en laat je donatie verdubbelen 

 

20procent

This is BOUW is een designstudio gespecialiseerd in sociale innovatie. Door het maken van deze participatieve documentaire over verslaving richten zij zich op het doorbreken van het stigma dat voorkomt dat verslaafden hulp zoeken. De naam van het project, 20%, is gebaseerd op recente studies die aantonen dat dit percentage van de Nederlandse bevolking ten minste één keer in hun leven worstelt met een verslaving. 

Steun dit project en laat je donatie verdubbelen 

 

Innovatief_Bestek

In 2015 startte Heiko Balster de crowdfundcampagne Innovatief Bestek. Met steun van 135 donateurs heeft hij toen het unieke bestek zelf geproduceerd. Nu is het tijd voor Innovatief Bestek 2, de uitbreiding van de serie met een ontbijtcouvert en longdrinklepel!

Steun dit project en laat je donatie verdubbelen 

 

Attic_Lab

Altijd al je eigen parfum willen ontwerpen? Of een driedaagse workshop 'geur maken' willen doen? Dat kan bij Attic Lab! Hun nieuwe Open Source Scent Lab moet een plek zijn waar iedereen terecht kan om meer over geur te leren.

Steun dit project en laat je donatie verdubbelen

Wat is Crowdfunding Dutch Design? 

Crowdfunding Dutch Design geeft ontwerpers de kans hun ideeën en concepten voor te stellen aan een groot publiek, met als doel financiering te vinden voor de ontwikkeling en realisatie. Bij de projecten van voordekunst ligt de nadruk op het proces, het ambacht en de autonomie van de ontwerper. Deze tentoonstelling tijdens de Dutch Design Week in het Klokgebouw (Hal 4) geeft een overzicht van al deze projecten.

Bezoek de Dutch Design Week 

© 2024