De Verdubbelaar: resultaten 🎉

De Verdubbelaar: resultaten 🎉

Van 20 tot 28 oktober hadden we een mooie actie voor Dutch Design-projecten op voordekunst. Het BankGiro Loterij Fonds verdubbelde namelijk alle donaties die deze week op de geselecteerde projecten binnenkwamen. Hierbij het resultaat! 

Tijdens de Dutch Design Week stonden wij met Crowdfunding Dutch Design in het Klokgebouw. Aan dit traject doen zeven projecten mee, die op verschillende vlakken binnen Dutch Design tegelijk aan het crowdfunden waren bij voordekunst. De lijst projecten kun je hier teruglezen. 

In totaal deden er zes projecten mee, die in totaal 290 donateurs aan zich wisten te binden in de tien dagen. Al deze bijdragen zijn door het BankGiro Loterij Fonds gematcht. 

Wij zijn super trots op het resultaat, dat we hier met jullie delen! 

6 projecten

6_projecten

290 donateurs in 10 dagen tijd

10_dagen

Totaal bijgelegd door het BankGiro Loterij Fonds: 

bijgelegd_door_bglf

Over het BankGiro Loterij Fonds

Het BankGiro Loterij Fonds geeft geld aan kunst- en cultuurinitiatieven die maatschappelijk betrokken zijn en/of onze wereld kritisch bevragen. Het fonds houdt van projecten met een vernieuwende en eigenzinnige aanpak, die als voorbeeld kunnen dienen voor de culturele sector. Als je gaat crowdfunden via voordekunst met een project dat hierop aansluit, dan kan het BankGiro Loterij Fonds tot wel 25% van je doelbedrag bijdragen! 

Ben jij benieuwd of jouw idee geschikt is om voor te crowdfunden? Stuur gratis je idee in en krijg binnen twee werkdagen feedback op je plan. 

© 2024