Werk maken van je dromen: Bruno van den Elshout in gesprek met makers op voordekunst

Werk maken van je dromen: Bruno van den Elshout in gesprek met makers op voordekunst

Vanaf vandaag is de eerste aflevering te luisteren uit ‘Werk maken van je dromen’. In deze te beluisteren afleveringen, ontmoet en bevraagt Kunstenaar Bruno van den Elshout makers aan de vooravond van hun crowdfundingcampagne.

Kunstenaar Bruno van den Elshout ontmoet en bevraagt creatieve makers aan de vooravond van hun crowdfundcampagne. Hij nodigt ze uit om te vertellen over hun dromen, wat ze met de wereld willen delen en hoe ze daar werk van maken. 

De eerste aflevering met Michael Kamp van Salon Ruigoord is nu te beluisteren.

Bruno ondernam zelf ooit een succesvolle campagne op Voordekunst, waarmee hij een deel van de publicatiekosten van zijn kunstwerk-in-boekvorm NEW HORIZONS dekte. Sindsdien nodigde hij voor zijn project Whatever the Weather een jaar lang mensen uit om een dag met hem door te brengen op het strand in Den Haag en zichzelf aan het eind van de dag te portretteren op ooghoogte.

 

Aflevering 1: Michael Kamp van Salon Ruigoord

''Als kunst een deur zou kunnen zijn tussen mensen, dan hoop ik dat de Salon een circulaire gang is waar heel veel deuren op uitkomen’’ 

De Salon, ook wel “De Parel” van Ruigoord genoemd, is in bijna 20 jaar door Michael Kamp omgebouwd van een vervallen atelier naar een performance ruimte in een magische setting.  7Bruno gaat met Michael Kamp in gesprek over de verbinding die men heeft met de plek, de commune die er is en het samen mogelijk maken van creatieve initiatieven en mogelijkheden. Michael startte een crowdfundingcampagne voor Salon Ruigoord.

Beluister de eerste aflevering hier

 

 Deze aflevering is de eerste uit een reeks van zes afleveringen. Lees meer hier.

© 2024