Hoera!! KRACHTVOER Theater - De Stoet is geslaagd!

Dankzij 113 donaties die samen € 5.065 opleverden voor KRACHTVOER Theater.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

De Stoet

De Stoet is een visueel, muzikaal feest met vrolijke kleuren, voor eenzame bewoners van zorginstellingen.

KRACHTVOER Theater
KRACHTVOER Theater
Theatergezelschap

KRACHTVOER Theater verbindt verschillende generaties met elkaar door middel van bijzondere theaterprojecten.

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Hoera! Het project heeft de drempel van 80% gehaald! De maker past de begroting aan om het project toch door te laten gaan.

 •   Tip
  € 75 of meer
  Exclusieve filmvertoning 'de Troostprijs'

  Bij een donatie van €75,- of meer ontvang je een exclusieve vertoning van de bijzondere film 'de Troostprijs' bij jou thuis! Vorig seizoen ontwikkelende KRACHTVOER Theater deze korte film. De Troostprijs is gemaakt als reactie op de sociale isolatie en de verplichte afstand, waarin het verlangen naar onderling contact in dit jaar van sociale isolatie voelbaar wordt. Op een beeldende, associatieve wijze zien we hoe jong en oud, ondanks de verplichte afstand, samen het leven vieren. Je ontvangt een exclusieve link, waarmee de film tijdelijk beschikbaar is en je deze troostende film met de hele familie en al je vrienden kunt delen!

 • € 10 of meer
  Eeuwige dank en roem!

  Dankjewel! Je maakt het mogelijk om een van de kostuums te realiseren.

 • € 25 of meer
  Foto van jouw kostuum + persoonlijk bedankje

  Bij een donatie van €25,- of meer ontvang je een foto van het kostuum dat jij mede mogelijk hebt gemaakt en een persoonlijk bedankje van de betreffende speler!

 • € 50 of meer
  Postkaart vol kunst en poëzie

  Bij een donatie van €50 of meer ontvang je een persoonlijke postkaart met artwork van beeldend kunstenaar Jan Tinholt en een troostend gedicht van Toon Tellegen.

 • € 75 of meer
  Postkaart vol kunst en poëzie

  Bij een donatie van €75 of meer ontvang je een postkaart met artwork van beeldend kunstenaar Jan Tinholt en een troostend gedicht van Toon Tellegen.

 • € 100 of meer
  Unieke muziek van Erik van Os!

  Slechts 5 donateurs maken in deze laatste week van de campagne kans op unieke muziek van Erik van Os. Erik heeft gewerkt bij Okki, schrijft diverse kinderboeken en liedjes en teksten voor Sesamstraat. Help jij ons in deze laatste week naar de eindstreep met een donatie van €100 of meer? Dan ontvang je een exclusieve song geschreven door Erik, speciaal voor de Stoet en haar donateurs.

 • € 250 of meer
  Bezoek de Stoet!

  Doneer je €250,- of meer? Dan nodigen we je graag als VIP gast uit om een van onze bezoekjes aan de zorginstellingen bij te wonen. Zo ervaar je aan den lijve het effect van dit bijzondere project!

 • € 500 of meer
  Artwork van beeldend kunstenaar Jan Tinholt

  Bij een donatie van €500,- of meer ontvang je een uniek werk van beeldend kunstenaar Jan Tinholt op canvas. Wil je een indruk krijgen van zijn vrolijke werken? Ga dan naar https://www.smelik-stokking.nl/kunstenaar/jan-tinholt/

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023