Zakelijke, grote en structurele donaties

Samen met onze partners ondersteunen we kunstenaars, creatieven en kunstinstellingen die hun crowdfundingactie tot een succes willen maken. Crowdfunding is voor hen dé manier om financiering te realiseren, en bovendien particulieren en bedrijven te betrekken bij hun project.

Als bedrijf of organisatie kun je via voordekunst direct in contact komen met kunstenaars en instellingen zonder ingewikkelde, langlopende sponsorcontracten. Je draagt zo bij aan de creatieve industrie en het sociaal-maatschappelijk belang daarvan.

Over voordekunst

Stimuleren van ondernemerschap bij kunstenaars en kunstinstellingen

Vergroten van het draagvlak voor kunst en cultuur

Voordekunst is hét platform voor crowdfunding in de creatieve sector. Een positieve beweging die erop gericht is om culturele projecten te realiseren. Mogelijk gemaakt door de mensen waar het uiteindelijk voor bedoeld is, het publiek of beter nog: de ‘crowd’. Dat maakt voordekunst de intermediair tussen kunst en het publiek.

Impact voordekunst:

Het grootste netwerk van Nederland

507.899
donateurs

Het grootste netwerk van Nederland

Sinds onze oprichting in 2010

€ 51.537.562
gedoneerd

Sinds onze oprichting in 2010

Succesvol afgerond door onze makers

7.318
projecten

Succesvol afgerond door onze makers

Realiseren samen met jou hun projecten

6.630
talentvolle makers

Realiseren samen met jou hun projecten

6.630 makers hebben via voordekunst.nl én dankzij 507.899 donateurs inmiddels € 51.537.562 opgehaald waarmee 7.318 campagnes succesvol gefinancierd zijn.

De mogelijkheden:

Structureel doneren: word zakelijk partner van voordekunst

Is jouw bedrijf een match met de projecten van één van de 10 disciplines op voordekunst, zoals dans, muziek of vormgeving? Of ben je geinteresseerd in het algemeen ondersteunen van jonge talentvolle kunstenaars? Neem contact op met onze relatiemanager Kristel Casander om de mogelijkheden te bespreken en om een duurzame bijdrage te gaan leveren aan kunstenaars, instellingen en de realisatie van hun creatieve projecten. 

Donatiebon voor medewerkers en/of relaties

Geef een bon cadeau met een donatietegoed naar keuze, te besteden aan campagnes op voordekunst.nl. Voor een donatie krijg je altijd iets terug en je helpt er tevens een kunstenaar of kunstinstelling mee! Neem contact op met Kristel.

Eigen ideëen

Wij staan altijd open voor nieuwe en eigen ideëen en voorstellen. Neem contact op met Kristel om deze samen verder uit te denken.  

Projecten in 10 disciplines

Je vind op voordekunst projecten in 10 verschillende disciplines die actief een beroep doen op jou.

disciplines kolom

Download hier het jaarverslag en businessplan van voordekunst

Of klik hier om bovenstaande documenten online in te zien.

Contact

voordekunst is lid van Goede Doelen Nederland, en is een erkend goed doel met CBF keurmerk.

 

Wil je meer weten over zakelijke of structurele donaties, of heb je een andere vraag of voorstel, neem dan contact op met onze relatiemanager Kristel Casander

© 2024