Crowdfunding voor instellingen

Realiseer een project, betrek je achterban en verduurzaam de relatie met je publiek
voordekunst voor instellingen

De betrokkenheid van een donateur staat bij een crowdfundingcampagne centraal. Door te doneren en eventueel te kiezen voor een exclusieve tegenprestatie verbinden ze zich aan het project en de organisatie. Op deze wijze hebben al vele instellingen projecten kunnen realiseren en tegelijkertijd hun achterban verstevigd en uitgebreid. Om culturele instellingen optimaal te helpen om crowdfunding (structureel) in te zetten, en de donateurs na afloop van de campagne te behouden, heeft voordekunst een speciale adviestak ontwikkeld: Creative Funding.

Adviestraject via Creative Funding

Voor (middel)grote instellingen die een hoog doelbedrag willen ophalen (c.a. € 20.000), bieden we een intensieve begeleiding aan, bijvoorbeeld via het Creative Funding-traject. Dit driejarige traject biedt jouw instelling kennis, tijd en techniek om prachtige projecten te financieren door publiek actief te betrekken en je achterban uit te bouwen. Het traject bestaat uit verschillende workshops, waaronder een stoomcursus crowdfunding, begeleiding bij campagnes, ondersteuning bij het creëren van draagvlak binnen de organisatie en het opzetten van een duurzame relatie met het publiek, ook na de campagne.

 

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen over Creative Funding? Neem gerust contact op met Alyssa Mahler, [email protected].

Vergroot je zichtbaarheid en bereik nieuwe doelgroepen

Versterk je imago en activeer je bestaande achterban

Creëer draagvlak en overtuig overige financiers

Begeleiding instellingen

Crowdfunden als instelling op voordekunst

Wil je vanuit een culturele instelling een crowdfundingcampagne opzetten op voordekunst.nl? Dat kan! We ontwerpen samen een crowdfundingcampagne waarbij rekening wordt gehouden met de specifieke uitdagingen waar instellingen mee te maken krijgen.

Neem contact op met Laura, via [email protected] of stuur het project in via www.voordekunst.nl/idee

Meer weten?

© 2024