NH Media

partner voordekunst

 

NH Media en voordekunst werken samen om Noord-Hollandse documentaires te ondersteunen. Noord-Hollandse filmmakers of filmmakers die een documentaire draaien in Noord-Holland maken via voordekunst kans op een bijdrage aan hun crowdfunding campagne van NH Media van 30% van het streefbedrag (maximumbijdrage is € 1.500 per project). 

 

Criteria en voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor de matchfundingsbijdrage moet de documentairemaker (regisseur of producent) een crowdfundingcampagne starten via voordekunst en gaan draaien in Noord-Holland en/ of in Noord-Holland wonen. Het project moet daarnaast voldoen aan de volgende criteria: 

  • De documentaire voldoet aan de kwalitatieve eisen van NH Media, waarbij wordt gekeken naar vakmanschap, oorspronkelijkheid, zeggingskracht en staat van dienst.
  • De documentaire is interessant voor Noord-Hollands publiek: het onderwerp is uniek of urgent, vertelt iets over de Noord Hollandse (of streekgebonden-) identiteit of draagt bij aan verbinding in de ruimste zin van het woord.

Succesvolle campagnes mede dankzij de steun van NH Media

Bekijk project

NH Media

Zorg van Morgen - Documentaire

Een documentaire over de zoektocht van 4 jonge dokters naar een gezondheidsgericht zorgsysteem.

Zorg van Morgen
Zorg van Morgen
Documentaire makers

Wij (4 nieuwschierige jonge dokters) zijn opzoek naar de beweging die gaande is van een ziekte- naar gezondheidsgericht zorgsysteem.

1 project gesteund

Heb jij een goed idee?
Wij denken graag mee!

Stuur jouw idee in!

Geheel vrijblijvend, je ontvangt binnen twee werkdagen advies!

Lees meer over de samenwerking en crowdfunding

© 2023