Hoera!! Ruigoord Amsterdam - Geef de toekomst een dosis Ruigoord is geslaagd!

Dankzij 1927 donaties die samen € 78.060 opleverden voor Ruigoord Amsterdam.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Geef de toekomst een dosis Ruigoord

Paradijsvogels en vrijdenkers: Ruigoord heeft je nodig!

Ruigoord Amsterdam
Ruigoord Amsterdam

1 project gesteund

 • Hoera!

  Deze actiecampagne is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond deze actiecampagne.

 • € 10 of meer
  Onsje liefde

  Voor als je gewoon wilt bijdragen zonder iets terug te krijgen. Elke gulle gever krijgt een warm plekje in het hart van elke Ruigoorder.

 • € 25 of meer
  Festivalbandje 'Landjuweel 2020'

  Het originele armbandje, als aandenken aan het festival dat nooit heeft plaatsgevonden. (De tegenprestaties worden vanaf augustus opgestuurd.)

 • € 50 of meer
  Sterrenstof

  Is het een handje van het in Ruigoord zo royaal voorradige opgespoten zand? Of is het Sterrenstof, dat miljarden jaren geleden ontsproot aan de oerknal? Geef een buisje Ruigoord thuis een plek, als dagelijkse herinnering aan de kracht van perceptie. (De tegenprestaties worden vanaf augustus opgestuurd.)

 • € 75 of meer
  Boek & festivalbandje

  Je verkeert thuis in Ruigoordse sferen, met het gesigneerde boek Vrijhaven Ruigoord. Een duimendik festijn van foto's en verhalen, vanaf de prilste jaren tot aan 2013, toen Ruigoord 40 jaar werd. Met festival bandje Landjuweel 2020 (De tegenprestaties worden vanaf augustus opgestuurd.)

 • € 125 of meer
  Ballonnenfeestkaart + Backstage

  Ze zijn elk jaar vliegensvlug uitverkocht: kaarten voor het Ballonnenfeest. Deze kaart voor de eerstvolgende editie is inclusief toegang tot de illustere backstageruimte... (De tegenprestaties worden vanaf augustus opgestuurd.)

 • € 150 of meer
  Ingelijste foto’s van Ruigoord - toen en nu

  Je kunt kiezen uit prachtige foto’s in gelimiteerde print van 10 stuks ieder, ingelijst naar keuze, zie informatie bij de foto’s op deze pagina. (Kijk je mobiel? Druk dan onder de intro op ‘lees meer’). Na je donatie neemt Ruigoord binnen een week contact op via mail, om je keuze en ontvangst werk door te nemen. (De tegenprestaties worden vanaf augustus opgestuurd.)

 • € 250 of meer
  Reproductie van Ruigoord kunstenaars

  Je kunt kiezen uit prachtige werken, beschikbaar in gelimiteerde oplagen van 20 stuks ieder, zie informatie bij de foto’s op deze pagina. (Kijk je mobiel? Druk dan onder de intro op 'lees meer'.) Na je donatie neemt Ruigoord binnen een week contact op via mail, om je keuze en ontvangst werk door te nemen. (De tegenprestaties worden vanaf augustus opgestuurd.)

 • € 475 of meer
  Kosmische camping op Landjuweel 🔮

  Boek alvast een kampeerplek voor het eerstvolgende Landjuweel! Jullie komen met zijn tweeën en nemen zelf een tent mee (2 tenten mag ook). Wij zorgen voor een afgezet stuk kampeerterrein dicht bij de ingang, een mooi ingerichte tipi om te relaxen, en je krijgt een tarot lezing of massage cadeau. Zet snel en makkelijk je tent op, dompel je onder in het feestgebeuren en kom tegen het ochtendgloren weer bij in je eigen oase. Inclusief 2 Landjuweel passe-partouts voor het hele weekend. [email protected] beantwoordt eventuele vragen over deze tegenprestatie.

 • € 500 of meer
  Orginele kunstwerken

  Ruigoord kunstenaars bieden origineel werk aan, zie informatie bij de foto’s op deze pagina. (Kijk je mobiel? Druk dan onder de intro op 'lees meer'.) Na je donatie neemt Ruigoord binnen 48 uur contact op via mail, om je keuze en ontvangst werk door te nemen. (De tegenprestaties worden vanaf augustus opgestuurd.)

 • € 1.000 of meer
  1 week Creatieve Kruisbestuiving 💥

  Deze kans krijg je maar één keer in je leven: verblijf een week in een van de ateliers van Ruigoord en ervaar dit prachtige kunstenaarsdorp van dichtbij.

 • € 3.000 of meer
  Ruigoordse Bruiloft

  Wees er snel bij want tot 1 augustus kun je voor slechts een donatie vanaf 3.000, trouwen in 's werelds origineelste en ruigste trouwlocatie! Zeg 'ja' in de kerk van Ruigoord! Inclusief personeel, licht, geluid en een dj of performer. Meer informatie vind je bij de foto’s op deze pagina. (Kijk je mobiel? Druk dan onder de intro op 'lees meer’.)

 • € 5.000 of meer
  Speeldag voor bedrijven

  Ontketen de kracht van spelen en vrijdenken: geef je bedrijfsfeest, diner of presentatie in de kerk van Ruigoord. Meer informatie vind je bij de foto’s op deze pagina. (Kijk je mobiel? Druk dan onder de intro op 'lees meer'.)

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil deze actiecampagne graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023