Hoera!! Marinca - Vergeetwoorden: Wablief?! is geslaagd!

Dankzij 234 donaties die samen € 7.765 opleverden voor Marinca.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Vergeetwoorden: Wablief?!

Associatief kaartspel met het thema 'vergeetwoorden': voor oude woorden, nieuwe gesprekken en verbinding.

Marinca
Marinca
Product/dienst

Een sociaal spelconcept dat gelooft in de kracht van woorden.

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 25 of meer
  EXTRA: Wablief?! het spel - bonus oplage

  Fenomenaal! Wegens het succes dat de vorige tegenprestatie voor Wablief?! het spel is uitverkocht, stellen we hierbij nog een aantal extra spellen beschikbaar op Voordekunst. Je ontvangt Wablief?!. Ik hoop dat je er veel plezier mee hebt, mooie verhalen mee oprakelt en leuke, nieuwe en grappige gesprekken mee opdoet. Deel je je ervaring met me zodra je het spel ontvangen hebt? Ik ben heel benieuwd!

 • € 10 of meer
  Dankjewel!

  Jottum! Ik stuur je graag een persoonlijke bedankboodschap via de mail.

 • € 25 of meer
  Wablief?! het spel

  Dolletjes! Je ontvangt Wablief?!. Ik hoop dat je er heel veel plezier mee hebt, mooie verhalen mee oprakelt en leuke, nieuwe en grappige gesprekken mee opdoet. Deel je je ervaring met me zodra je het spel ontvangen hebt? Ik ben heel benieuwd!

 • € 50 of meer
  Wablief?! + setje Wablief?! ansichtkaarten

  Mieters! Je ontvangt Wablief?! en een setje van vier Wablief?! ansichtkaarten. De ontwerpen op de ansichtkaarten zijn afgeleid van het spel. Stuur een kaartje naar je goede vriend, lieve opa en oma, fijne collega en vertel ze wat ze voor je betekenen of wat een herinnering is aan jullie samen, waar je nog altijd graag aan terugdenkt. Spread the love!

 • € 75 of meer
  Uitnodiging voor de feestelijke lancering

  Grandioos! Jij ontvangt een uitnodiging voor de feestelijke lancering van het spel Wablief?!. Vanwege de omstandigheden in verband met het coronavirus weten we nog niet of deze viering online of offline gaat plaatsvinden, maar het belooft in ieder geval een vrolijke, informatieve en feestelijke lancering te worden.

 • € 125 of meer
  Wablief?! + eigen vergeetwoord inbrengen

  Subliem!! Jij mag je eigen favoriete vergeetwoord inbrengen in het spel. Geef je top drie favorieten door en één daarvan komt in het spel terecht. Je ontvangt het spel met daarin jouw vergeetwoord en het lijkt mij leuk om je op de website en socials te vermelden met een stukje over waarom dat woord nou juist een favoriet van jou is!

 • € 250 of meer
  Escape Room 'Elixir' van de Wintertuin Experience

  Magnifiek!! Houd je van spellen en het oplossen van puzzels? Zin in een speciaal en uitdagend uitje met je vriendengroep, gezin of collega's? Verborgen in de jungle van een enorme glazen kas, omgeven door bizarre instrumenten en exotische planten, werkt de bevlogen botanicus Pulle al jarenlang aan een grootse ambitie; het creëren van het levenselixir. Help professor Pulle door alle puzzels in de Escape Room 'Elixir' op te lossen!

 • € 500 of meer
  In overleg gepaste tegenprestatie

  Formidabel!!! Laten we in overleg een gepaste tegenprestatie bedenken! Denk bijvoorbeeld aan een workshop met het spel in jouw klaslokaal / verzorgingshuis / bij jouw thuis óf het ontvangen van een grotere oplage Wablief?!-spellen. In een persoonlijk gesprek kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023