Hoera!! Nadine Kamer - Nadine & de jeugdzorg is geslaagd!

Dankzij 108 donaties die samen € 5.500 opleverden voor Nadine Kamer.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Nadine & de jeugdzorg

Een ontwrichtende jeugd. Wat is het effect van jouw handelen? Samen onderzoeken we wat er anders kan.

Nadine Kamer
Nadine Kamer
Trainingsactrice&Actrice

Trainingsacteur die haar ervaringen in jeugdzorg nog meer wil inzetten d.m.v. het aanbieden van een podcast om de kwaliteit te verbeteren.

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Webinar door Nadine.

  Dankjewel! Jij/je team mag deelnemen aan een webinar die ik ga organiseren. In deze webinar mag je mij al je vragen stellen.

 • € 10 of meer
  Je bent eeuwig vriend!

  Dankjewel! Je bent eeuwig vriend van mijn audiodocumentaire!

 • € 65 of meer
  Naamsvermelding met logo

  Op de webpagina waar ik straks mijn product online zet, krijg je naamsvermelding als sponsor met jouw eigen logo.

 • € 85 of meer
  Kom je eigen podcast opnemen!

  Heb je ook een verhaal die te maken heeft met de jeugdzorg? Kom je eigen verhaal opnemen in een studio die normaal 450 euro per dag kost. Dit mag je iemand ook cadeau geven!

 • € 100 of meer
  adopteer een aflevering of gepersonalieerde scene.

  Een fragment naar keuze, gepersonaliseerd met eigen logo. Dit fragment krijg je toegestuurd en is inzetbaar in trainingen of het intranet. Of In overleg spreek ik vooraf bij een aflevering in, dat deze mede mogelijk gemaakt is door u, uw instelling of uw bedrijf.

 • € 150 of meer
  Webinar Thomas van Andel

  Thomas van Visionair Ordinair geeft een webinar over het maken van een goed audioproduct. Een podcast, documentaire of een voice-over van je bedrijfsfilm.

 • € 250 of meer
  Sponsor van mijn audiodocumentaire.

  Ik vermeld je als sponsor van de documentaire en je naam en/of het logo wordt vermeld. *Daarnaast krijg je twee gepersonaliseerde bonusfragmenten toegestuurd die je kunt inzetten in een training of jullie intranet.

 • € 400 of meer
  Ik kom langs! Of spreek in.

  Ik zet me een dagdeel in als trainingsacteur met mijn expertise in de jeugdzorg. Je kunt er ook voor kiezen mij te laten spreken, in combinatie met rollenspel. Of Ik spreek als voice-over in een professionele studio je bedrijfsanimatie- of film in.

 • € 1.000 of meer
  Partner van mijn documentaire

  Als partner van mijn audiodocumentaire wordt je vermeld op mijn website met logo. Daarnaast wordt je instelling of bedrijf genoemd in het intro. Je mag meedoen aan een webinar. Je krijgt de hele audiodocumentaire toegestuurd zodat je het kan inzetten in trainingen en het intranet.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023