Hoera!! Vincent Sparreboom - At the feet of my mother is geslaagd!

Dankzij 156 donaties die samen € 7.240 opleverden voor Vincent Sparreboom.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

At the feet of my mother

Korte documentaire waarin parentificatie zichtbaar wordt gemaakt door middel van familieopstellingen.

Vincent Sparreboom
Vincent Sparreboom

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 250 of meer
  Ken je systeem

  Voor deze bijdrage willen wij je iets bijzonders aanbieden. Je mag in de voetsporen treden van de personages en krijgt een 1 op 1 sessie met Joost Sliphorst, de familieopsteller van de film.

 • € 10 of meer
  Welcome to the family!

  Super bedankt voor je bijdrage! Je bent nu officieel toegetreden tot de familiecirkel van At the feet of my mother! Je ontvangt een persoonlijke boodschap van Vincent om je te bedanken en welkom te heten in de familie :)

 • € 25 of meer
  Eerste inzicht

  Yes, met jouw bijdrage zijn wij ontzettend blij! Daarom krijg je de film als eerste te zien! Zodra de documentaire af is, krijg jij een tijdelijke link die je toegang geeft tot de drie familieopstellingen van de film. Natuurlijk krijg je ook een persoonlijke boodschap van Vincent om je te bedanken.

 • € 50 of meer
  Geven & Nemen

  Wat fijn dat je ons zo helpt! Wij snappen dat het niet alleen een kwestie is van geven maar ook van nemen. Daarom blijven we je voor eeuwig dankbaar en wordt je naam in de aftiteling genoemd en krijg je drie scenes toegestuurd die de film niet gehaald hebben!

 • € 75 of meer
  Remember the moments

  Onze dank is groot, daarom willen we je naast bovenstaande rewards iets geven waarmee deze film je nog meer bij kan blijven. Je ontvangt een poster van de film om aan je muur te hangen.

 • € 150 of meer
  Meet the son

  Niet te geloven, dankjewel! Omdat je ons zo veel liefde geeft krijg je naast bovenstaande toegang tot een exclusieve online vertoning van de film + Q&A! Vincent zal je bij deze vertoning vertellen over de film en jij kunt al je brandende vragen aan hem stellen :)

 • € 500 of meer
  Inner circle

  Wauw, met deze bijdrage treed je toe tot de inner circle! Je krijgt namelijk een privé vertoning op locatie (naar keuze) en Vincent zal zorgen voor een heerlijke maaltijd! Ook mag je een persoon (hopelijk tegen die tijd zelfs meer!) meenemen om samen tijdens dit exclusieve filmdiner vragen te stellen en inzichten te delen. Tip: leuk om te geven met een groep vrienden of collega's!

 • € 1.000 of meer
  Woorden schieten tekort

  * pinkt een traantje weg * We hebben er geen woorden voor... dankzij jou wordt deze film sowieso een succes. Daarom wordt niet alleen je naam of (bedrijfs)logo vereeuwigd op de aftiteling, maar krijg je ook een beloning op maat. Graag nemen we contact met je op om een passende beloning af te spreken voor jouw steun!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023