Hoera!! Lutherse Kerk - Wij knappen de consistoriekamer op! is geslaagd!

Dankzij 67 donaties die samen € 5.500 opleverden voor Lutherse Kerk.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Wij knappen de consistoriekamer op!

De consistoriekamer van de Lutherse Kerk weer in ere herstellen

Lutherse Kerk
Lutherse Kerk

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 40 of meer
  Beleef de Lutherse Kerk!

  Een rondleiding door onze prachtige kerk, een verrassingsconcert en afsluiten met een goed glas wijn geschonken door Wijnbar De Barrel. Een fantastische beleving! Data in overleg en medio deze zomer / herfst.

 • € 10 of meer
  Eeuwige dank

  Door uw steun zijn we weer een stapje verder in de realisatie van ons plan

 • € 13 of meer
  Setje ansichtkaarten

  Een set van 3 x 2 prachtige ansichtkaarten van onze prachtige kerk!

 • € 15 of meer
  Yoga of Gongbad in de Lutherzaal

  De Yoga docenten die alle drie yoga lessen / gongbaden verzorgen in de Lutherzaal, stellen graag hun les open voor geïnteresseerden. Tijd en data in overleg. Met dank aan Soulspirit, Soundyoga en Souljoy Yoga.

 • € 25 of meer
  Workshop Ukelele

  In deze workshop leer je de basis van de ukelele. Binnen twee uur spelen we met elkaar een (leuk) nummer, ook als je nog nooit eerder een instrument hebt vastgehouden. We leren je stap voor stap de basis en daarna kun je zelf verder leren met online filmpjes, zonder dat je ooit echt op les hoeft . Datum en tijden volgen

 • € 30 of meer
  Jubileum CD Box Musica Antiqua Nova

  Musica Antiqua Nova maakte in de 25 jaar van haar bestaan goede professionele opnamen van bijna alle concerten. Een uniek archief! Voor deze CD-box werden uit elke stijlperiode: renaissance, barok en klassiek/vroege romantiek twee concerten gekozen, een met instrumentale muziek en een met vocale muziek. Totaal 6 CD’s van hoge kwaliteit. Aangevuld met een uitgebreid, informatief en professioneel vormgegeven programmaboekje.

 • € 30 of meer
  CD van het Haydn Jeugdorkest

  Een dubbel-cd ter ere van het 30 jarig jubileum van het HJOS.. Op de cd’s vind een verzameling muzikale hoogtepunten uit het repertoire voor strijkorkest. Zie voor meer info: https://www.hjso.nl/audio/details/jubileumcd-30-jaar-hjso/

 • € 50 of meer
  Vrijkaarten Kerst concert Luthers Bach Ensemble

  Rondom Kerst geeft het Luthers Bach Ensemble weer prachtige concerten. Voor het consistorie project geven zijn 2 x 2 vrijkaarten weg.

 • € 100 of meer
  4 x genieten !

  Ontvang 4 vrijkaarten voor concerten in de Lutherse Kerk, seizoen 2021/2022. Data en aantal kaarten per concert in overleg.

 • € 250 of meer
  Het hele pakket!

  Een Lutherse Kerk Beleving, een CD van het Haydn Jeugd Strijkorkest én van Musica Antiqua Nova én 4 vrijkaarten voor concerten.

 • € 1.000 of meer
  Uw eigen privé concert in de Lutherse Kerk!

  Uw eigen privé concert in de kerk, voor u zelf of voor familie en vrienden. Orgel, een strijkkwartet? We gaan graag samen met u kijken naar de mogelijkheden en wensen.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023