Hoera!! NJMT - Welke held steunt Robin Hood? is geslaagd!

Dankzij 110 donaties die samen € 10.000 opleverden voor NJMT.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Welke held steunt Robin Hood?

Help Robin Hood en de kinderen van het NJMT met de realisatie van een echte theatertour.

NJMT
NJMT
Theaterschool

Het Nationaal Jeugd Musical Theater leidt jongeren op van 4 tot 26 jaar in dans, drama en zang en is producent van theatervoorstellingen

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Persoonlijk filmpje castleden

  Naast onze dank ontvang je een filmpje van enkele castleden om je persoonlijk te bedenken!

 • € 10 of meer
  Eeuwige dank

  De kinderen en het team van het Nationaal Jeugd Musical Theater zijn je dankbaar! Jouw hulp helpt ons om een fantastische show neer te zetten.

 • € 75 of meer
  Persoonlijk filmpje + gesigneerde poster Robin Hood

  Je krijgt per e-mail een filmpje waarin onze castleden je persoonlijk bedanken. Daarnaast ontvang de poster van onze productie, gesigneerd door meerdere spelers!

 • € 100 of meer
  Premiere kaarten

  Ontvang 2 premiere kaarten voor onze musical! Wees als donateur onze gast op onze premiere dag. Trek je mooiste smoking of galajurk aan en geniet van een fantastische show, door jou mogelijk gemaakt!

 • € 250 of meer
  Backstage tour (voor 2 personen)

  Ga mee op tour achter de schermen. Wees onze gast in het theater en zie een stuk van de opbouw in het theater, de voorbereidingen van crew en cast en krijg een rondleiding achter de schermen. Voorstelling zal gekozen worden in overleg en op basis van beschikbaarheid.

 • € 500 of meer
  Speel mee in de voorstelling

  Ga mee op avontuur met onze cast. Op een dag in overleg (niet de premières of dernier) ga jij op in enkele massa scenes. Je repeteert voor aanvang van de voorstelling met een van de castleden. Eet mee met de hele cast en daarna ga jij mee het podium op. Dit betreft geen tekst rol. Minimale leeftijd 8 jaar, maximale leeftijd 35 jaar.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023