Hoera!! Leonie Gossens - Catch21: Beeldmakers zoeken Beeldkijkers is geslaagd!

Dankzij 140 donaties die samen € 5.202 opleverden voor Leonie Gossens.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Catch21: Beeldmakers zoeken Beeldkijkers

8 fotografen presenteren van 23 tm 26 september hun eindexamenexpositie in de Elleboogkerk te Amersfoort

Leonie Gossens
Leonie Gossens
Fotografen Collectief

8 fotografen van de opleiding Photographic Design Rotterdam zijn in juni 2021 afgestudeerd en exposeren in september in de Amersfoort,

5 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer
  Veel dank

  Met 10 euro help je ons al op weg en zijn wij je ontzettend dankbaar. En we zien je graag tijdens onze expositie.

 • € 30 of meer
  Set met 8 kaarten

  Met deze kaartenset heb je een mooi overzicht met daarin 1 werk van iedere fotograaf van Catch21 . We overhandigen je de kaarten graag tijdens de expositie in september. Verzenden kan in overleg tegen verzendkosten.

 • € 45 of meer
  Fine Art Print naar keuze op A4 formaat

  Bestel een print naar keuze op A4 formaat op Fine Art Fotopapier. Op www.catch21.photo/tegenprestatie kun je zien welke werken door de fotografen worden aangeboden. Je kunt de print in ontvangst nemen tijdens de expositie. Opsturen is mogelijk in overleg tegen verzenkosten.

 • € 50 of meer
  Persoonlijke rondleiding voor 2 personen

  We ontvangen je graag samen met een introducee op 24 t/m 26 september voor een persoonlijke rondleiding door onze expositie. En we vermelden als dank je naam bij de donateurs.

 • € 70 of meer
  Fine Art Print naar keuze op A3 formaat

  Bestel een print naar keuze op A3 formaat op Fine Art Fotopapier. Op www.catch21.photo/tegenprestatie kun je zien welke werken door de fotografen worden aangeboden. Je kunt de print in ontvangst nemen tijdens de expositie. Opsturen is mogelijk in overleg tegen verzenkosten.

 • € 120 of meer
  VIP ontvangst

  Als VIP ontvangen we je graag met een drankje, geven we je een persoonlijke rondleiding door de expositie. Als aandenken ontvang je een A4 Fine Art foto afdruk naar keuze en een set kaarten. Je kunt hier bekijken welke prints we aanbieden: www.catch21.photo/tegenprestatie We vermelden je naam bij de donateurs tijdens de expositie.

 • € 150 of meer
  VIP De Luxe ontvangst

  Als VIP de Luxe ontvangen we je graag met een welkomstdrankje en geven je een persoonlijke rondleiding. Als aandenken geven we je een set kaarten mee en mag je een A3 print van een werk van een van de fotografen uitkiezen. Je kunt hier kijken welke prints we aanbieden: www.catch21.photo/tegenprestatie We vermelden je naam bij de donateurs bij de expositie.

 • € 175 of meer
  Unieke etsafdruk

  Fotograaf Wieneke de Leeuw stelt een etsafdruk ter beschikking. Je kunt de afdruk bekijken op: www.catch21.photo/tegenprestatie (afbeelding Wieneke de Leeuw) Je kunt de ets in ontvangst nemen bij Wieneke tijdens de expositie van 23 t/m 26 september. Wij zorgen dat de ets goed verpakt wordt en je deze veilig mee naar huis kunt nemen. Wieneke ontvangt je graag met een welkomstdrankje en vertelt je over haar werk. Je naam vermelden we bij de donateurs tijdens de expositie.

 • € 250 of meer
  Ere gast tijdens de opening

  Met jouw bijdrage kunnen we het lege witte vlak omtoveren tot een prachtige expositie. We vermelden je in onze uitingen als ere donateur. We verwelkomen je graag persoonlijk met een introducee bij de opening op donderdag 23 september van 17 tot 19 uur met een drankje en een meet and greet met de fotografen. Natuurlijk ontvang je als aandenken een mooie kaartenset met daarin werk van alle 8 de fotografen en mag je een A4 print op fine art fotopapier naar keuze bestellen. Je kunt hier kijken welke prints we aanbieden: www.catch21.photo/tegenprestatie

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023