Hoera!! Wethepeople - EP release + Expositie is geslaagd!

Dankzij 63 donaties die samen € 8.095 opleverden voor Wethepeople.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

EP release + Expositie

We maken een stigmabrekende Expositie en EP over dakloze mensen met psychosomatische problematiek.

Wethepeople
Wethepeople
Kunstenaar

Wethepeople, ontstaan in oktober 2020, bestaande uit Nathan, Cleo en Natalie, is een multidisciplinaire trip-hop/alt-pop act.

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 75 of meer
  COMBI: Expo ticket + Fotoboek

  Een combinatiepakket! Lekker makkelijk, met korting! Een prachtig fotoboek, samen met een ticket voor de expositie 'Ocean of People'. Het boek ligt tijdens de expo voor u klaar. LET OP: Er is een beperkte oplage, dus wees er snel bij!

 • € 25 of meer
  Releaseparty Ocean of People EP

  Wij heten u allemaal welkom om onze releaseparty bij te wonen. Wij spelen onze nummers van de EP; live én speciaal voor jullie. Dat belooft een mooie dag te worden!

 • € 25 of meer
  Expo Ticket 'Ocean of People'

  Een ticket voor de expositie Ocean of People. De opbrengsten gaan naar stichtingen die werken met én in het belang van dak - en thuislozen.

 • € 40 of meer
  Vinylplaat 'Ocean of People'

  Voor de luisteraar die van wat extra diepte houdt, laten wij de Ocean of People EP drukken op vinyl. LET OP: Er is een beperkte oplage, dus wees er snel bij!

 • € 55 of meer
  Fotoboek 'Ocean of People´

  Een fotoboek over de Expo 'Ocean of People', met diepte interviews en een uitgebreide fotoselectie van alle daklozen die wij hebben geïnterviewd. Met zorg en liefde geselecteerd. LET OP: Er is een beperkte oplage, dus wees er snel bij!

 • € 60 of meer
  COMBI: Releaseparty Ocean of People EP + Vinyl

  ...en nog een COMBI! Wederom met korting! Wil je nou na een bezoekje aan onze releaseparty graag mooie herinneringen ophalen door onze muziek nog eens thuis (grijs) te draaien? Aarzel niet en sla je slag! LET OP: Er is een beperkte oplage, dus wees er snel bij!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023