Hoera!! Prins de Vos - Fotoboek BOYS DO CRY is geslaagd!

Dankzij 257 donaties die samen € 15.031 opleverden voor Prins de Vos.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Fotoboek BOYS DO CRY

BOYS DO CRY doorbreekt het taboe op mannelijke kwetsbaarheid.

Prins de Vos
Prins de Vos

10 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 48 of meer
  Special Edition BOYS DO CRY

  Een gesigneerd exemplaar van BOYS DO CRY mét de exclusieve, bedrukte insteekhoes, naar jou verzonden of af te halen in Amsterdam.

 • € 11 of meer
  Postcard

  Als dank voor je donatie ontvang je een postcard op de mat, met op de voorkant een foto uit het boek, en op de achterkant een gedicht door Levi. Past in een standaard lijstje ;)

 • € 28 of meer
  Fotoboek BOYS DO CRY

  Een gesigneerd exemplaar van BOYS DO CRY (zonder de insteekhoes), naar jou verzonden of af te halen in Amsterdam.

 • € 30 of meer
  Weggeefexemplaar + postcard voor jezelf

  Wil je een boek bestellen voor iemand die het zelf niet kan betalen? Wat lief! Je mag het exemplaar zelf weggeven, of ik doneer het namens jou aan een (trans) jongere die het zelf niet kan betalen. Vul je eigen adres in, ook als je het wil laten doneren aan een ander. Ik neem contact met je op.

 • € 55 of meer
  Boekenpakket BOYS DO CRY + Enclose

  Je krijgt de Special Edition van BOYS DO CRY + mijn eerste fotoboek Enclose, beide gesigneerd. Verstuurd of op te halen in Amsterdam.

 • € 58 of meer
  1+1

  Eentje voor jou, eentje om weg te geven of om door mij te laten doneren aan een (trans) jongere die het zelf niet kan betalen. Vul je eigen adres in, ook als je het boek door mij wil laten doneren aan iemand anders. Ik neem contact met je op.

 • € 75 of meer
  Naam in het boek

  Jouw naam vereeuwigd in het colofon! Je ontvangt de gesigneerde Special Edition bij jou thuis, of je haalt 'm op in Amsterdam.

 • € 110 of meer
  Print 20x30 cm. naar keuze + gesigneerde Special Edition

  Levi aan de muur! Je krijgt een gesigneerde en genummerde fotoprint naar keuze, verstuurd of op te halen in Amsterdam. Daarnaast ontvang je een gesigneerde Special Edition.

 • € 130 of meer
  Originele fotocollage door Levi + gesigneerde Special Edition

  Levi maakt collage-art, en speciaal voor de crowdfunding heeft hij vijf collages gemaakt van foto's uit het boek. Je krijgt een gesigneerde collage, slechts vijf beschikbaar!

 • € 150 of meer
  Exclusieve polaroid + gesigneerde Special Edition

  Je krijgt een originele, ingelijste polaroid die ik van Levi heb gemaakt. Bij jou thuis bezorgd of op te halen in Amsterdam. Daarnaast ontvang je een gesigneerde Special Edition.

 • € 275 of meer
  Vertoning van Beds in privé bios + borrel + gesigneerde Special Edition

  Geloof het of niet: we gaan samen naar mijn serie korte films kijken in een privé bios. De eerste aflevering gaat over Levi! De serie Beds bestaat uit drie korte films over liefde, lust en slaapkamergeheimen. Je krijgt ook een gesigneerd exemplaar van de Special Edition.

 • € 350 of meer
  Doneer 10 boeken namens je organisatie en krijg een speciale vermelding in het colofon + print 20x30cm

  Jouw organisatie (of stichting/club/vereniging) doneert een bedrag van €350 voor 10 boeken die je namens je organisatie kan weggeven, of ik geef ze namens jullie aan (trans) jongeren die zelf weinig te besteden hebben. Als dank voor je bijdrage krijgt je organisatie een speciale vermelding in het colofon én ontvang je een print van 20x30 cm (mooi voor op kantoor!). Maar 10 plekken beschikbaar.

 • € 500 of meer
  Persoonlijke photoshoot + gesigneerde Special Edition

  Yes! Ik kom je fotograferen. Met mijn analoge camera maak ik drie mooie portretten van je, die je digitaal, op hoge resolute toegestuurd krijgt. Daarbij krijg je een gesigneerd exemplaar van de Special Edition én een print naar keuze.

 • € 800 of meer
  Ingelijste print 45x60 + gesigneerde Special Edition

  Levi aan de muur! Je krijgt een print naar keuze van 45x60, ingelijst en klaar om opgehangen te worden. Daarnaast ontvang je een gesigneerd exemplaar van de Special Edition.

 • € 1.000 of meer
  Meet and greet met Levi en Prins + gesigneerde Special Edition + print 20x30

  Een etentje met Levi en mij! We gaan lekker smullen van een vegan dinner in mijn atelier, en ik maak een polaroid van Levi en jou die je mee mag nemen. Daarbij krijg je een gesigneerd exemplaar van de Special Edition én een print van 20x30 naar keuze.

 • € 1.200 of meer
  Ingelijste print 60x90 + gesigneerde Special Edition

  Levi aan de muur! Je krijgt een print naar keuze van 60x90, ingelijst en klaar om opgehangen te worden. Daarnaast ontvang je een gesigneerd exemplaar van de Special Edition.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023