Hoera!! Dylan Geurts - Heimwee naar gisteren is geslaagd!

Dankzij 100 donaties die samen € 7.120 opleverden voor Dylan Geurts.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

onderdeel van cinecrowd
Heimwee naar gisteren

De gepensioneerde Jos valt steeds dieper weg in zijn dementie gedurende wat aanvoelt als één enkele dag....

Dylan Geurts
Dylan Geurts

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer
  Bedankt voor jouw steun!

  Jij krijgt van ons een persoonlijk emailtje in jouw inbox.

 • € 25 of meer
  Fijn dat je ons wil helpen!

  Om onze dankbaarheid te laten zien krijg jij van ons een digitale, gesigneerde, poster en uiteraard een bedankje in je inbox!

 • € 50 of meer
  Wat leuk dat je onze film wil helpen realiseren!

  Zodra de tijd rijp is krijg je van ons een privé link om de film thuis al te kunnen kijken. Uiteraard horen daar ook alle bovenstaande rewards bij!

 • € 75 of meer
  Super bedankt!

  Jij krijgt van ons vergeet-me-niet zaadjes, de privé link, een gesigneerde poster + een persoonlijk bedankje in je inbox.

 • € 100 of meer
  Jij bent fantastisch!

  Jij krijgt een ticket naar de premiere (zolang de voorraad strekt) en een plekje in onze credits! Ook krijg je een linkje naar de film (zodra deze af is), een gesigneerde poster en een persoonlijk bedankje in je inbox!

 • € 250 of meer
  Enorm bedankt voor jouw steun!

  Naast alle rewards hierboven willen wij jou ontmoeten, daarom mag jij figureren op set! We hebben plek voor 5 donateurs, dus wie het eerst komt wie het eerst maalt. Daarnaast krijg je ook een digitale kopie van ons script - zodat jij als eerste op de hoogte bent van het hele verhaal.

 • € 500 of meer
  Geweldig dat jij ons zo wil helpen!

  Je krijgt het hele pakketje rewards: een persoonlijk bedankje; een digitale, gesigneerde, poster; een kopie van het script; een privé link naar de film; vergeet-me-niet zaadjes; een plekje op de credits en de kans om te figureren op de set (indien beschikbaar))! We willen je uitnodigen om tussentijds een versie van de film te bekijken om jouw mening en ideeën alvast te kunnen geven over de film. Daarnaast krijg je een extra kaartje om iemand mee te nemen naar de premiere.

 • € 1.000 of meer
  Wauw, wij zijn super dankbaar dat je de film mede mogelijk wil maken met dit bedrag!

  Voor jou het hele pakket aan rewards (waar beschikbaar) en als speciaal bedankje jouw naam of logo fullscreen aan het begin én aan het einde van de film!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023