Hoera!! Fleur van der Linden - Building Sinergi is geslaagd!

Dankzij 53 donaties die samen € 4.018 opleverden voor Fleur van der Linden.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Building Sinergi

“Bouw mee aan dé virtuele stad waar we een duurzame toekomst in het heden ervaarbaar maken”

Fleur van der Linden
Fleur van der Linden
Illustrator

Door interactieve beeldverhalen en journalistiek te combineren, creëert Fleur een spanningsboog die zware thema’s toegankelijker maakt.

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 75 of meer
  Proefpersonen

  Onwijs bedankt voor jouw donatie! We vinden het belangrijk om de gebruikerservaring van donateurs vast te leggen, zodat we de virtuele stad kunnen verbeteren, voordat het online gaat. In Juni ontvang je de allereerste downloadbare versie van Sinergi!

 • € 10 of meer
  Verkocht!!

  Super bedankt! Wat is een stad zonder inwoners? Ik wil je graag hartelijk welkom heten als nieuwe inwoner van Sinergi! Je ontvangt spoedig een bedankje en een wooncontract. 

 • € 25 of meer
  Een avontuurlijke inwoner

  Lieve nieuwe inwoner, check je postbus! Binnenkort ontvang je de gemeente Sinergi sticker voor in jouw reisarchief.

 • € 50 of meer
  Spread the word!

  Bedankt voor de bijdrage en jouw enthousiasme om inwoner van Sinergi te worden! Wil je dit goede nieuws graag delen?? Dat kan, want binnenkort ontvang jij Sinergi-ansichtkaarten!

 • € 100 of meer
  Home is where the keychain fits…

  Wauw! We zijn je eeuwig dankbaar en kunnen niet wachten om je te verwelkomen in Sinergi! Maar wat is een woning in Sinergi, zonder een bijpassende sleutelhanger? Hou je post in de gaten, want binnenkort ontvang jij de exclusieve handgemaakte Sinergi sleutelhanger.

 • € 200 of meer
  Hang de vlag maar uit!

  Met jouw steun komen we onwijs ver. Jouw bijdrage is zeker iets om de vlag voor uit te hangen. We zouden het leuk vinden als jij dit ook kunt doen. Daarom hebben we speciaal voor jouw een vlag met het stadswapen van Sinergi bedrukt!

 • € 500 of meer
  Een nobelprijs voor de toekomst

  Omdat jouw bijdrage van onwijs grote betekenis is geweest voor het realiseren van Sinergi, willen we graag iets bijzonders terug doen. Als inwoner van Sinergi verdien jij namelijk een Nobelprijs. Er wordt een virtuele straat naar je vernoemt en je ontvangt je per post een speciaal aandenken met een persoonlijk bedankje.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023