Hoera!! Kaj Driessen - De kleine viool is geslaagd!

Dankzij 84 donaties die samen € 10.050 opleverden voor Kaj Driessen.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

onderdeel van cinecrowd
De kleine viool

Muziek is een universele taal die we verstaan zonder hem te hoeven spreken. Deze film is als muziek... Ee...

Kaj Driessen
Kaj Driessen

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 25 of meer
  Wat fijn! Dank!

  U krijgt een, door Tina, Kaj, Haian en Alaa ingesproken bericht om u persoonlijk te bedanken!

 • € 50 of meer
  Heel veel dank!

  Heel veel dank! U krijgt een geanimeerde filmcredit op de aftiteling en een link naar de film!

 • € 100 of meer
  Dankjewel

  Voor de liefhebber en verzamelaar! Een mp3 van de filmmuziek, plus een geanimeerde filmcredit op de aftiteling en een link naar de film komt u ten goede!

 • € 150 of meer
  Dankjewel

  Een unieke keuze want er zijn er maar 8! U krijgt een van de snaren van Alaa's of Haians viool waarop hij de filmmuziek heeft ingespeeld! En ook een geanimeerde filmcredit op de aftiteling en een link naar de film.

 • € 200 of meer
  Alvast heel veel dank!

  Een unieke still uit de film, gesigneerd door Tina, Alaa, Haian en Kaj, plus een geanimeerde filmcredit op de aftiteling en een link naar de film geven we heel graag aan u.

 • € 500 of meer
  Wat een gift! Dank dank!

  We geven u graag een unieke still uit de film, gesigneerd door Tina, Alaa, Haian en Kaj! Plus een geanimeerde filmcredit op de aftiteling en een link naar de film. Maar ook een mp3 van de filmmuziek en een ontmoeting met Kaj als hij de muziek onder de film aan het mixen is!

 • € 750 of meer
  Dankjewel

  Het originele storyboard is voor u! En daar is er maar een van. En u krijgt natuurlijk een geanimeerde aftiteling op de film plus een link naar de film. Wat een donatie, dank!

 • € 1.000 of meer
  Hoe kunnen we u bedanken...

  Of heeft u liever dit voorstel? We ontmoeten u graag in het atelier van Tina terwijl ze de film aan het animeren is! U kunt alle vragen daar stellen die u wilt. Tevens krijgt u een geanimeerde aftiteling op de film en een link naar de film.

 • € 1.250 of meer
  Bedankt!

  Hoe kunnen we u bedanken... dit is ons voorstel. U loopt een dagje mee met ons als Alaa, Haian en Kaj de filmmuziek in de studio aan het opnemen zijn! En u krijgt een geanimeerde aftiteling op de film en een link naar de film.

 • € 2.500 of meer
  Bedankt!

  Uw liefde voor deze film is groot! Kaj neemt u daarom als dank graag mee naar Alaa en Haian, als zij samen bezig zijn om de filmmuziek te componeren! U zult daar getuige van zijn. Ook krijgt u een geanimeerde credit op de aftiteling en een link naar de film.

 • € 5.000 of meer
  Heel speciaal, heel uniek, dank!

  Ik hoop dat u ons bedankje hetzelfde ervaart. Alaa en Haian komen bij u thuis in Nederland om een concert van 30 minuten te geven waarin zij tevens de muziek uit de film zullen laten horen! Hierna is er ook nog ruimte voor een Q&A met Alaa, Haian, Tina en Kaj. En natuurlijk krijgt u ook een geanimeerde credit op de aftiteling, plus een link naar de film.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023