Hoera!! Roterodamum - Herplaatsing Bijenkorf gevelsteen is geslaagd!

Dankzij 194 donaties die samen € 50.150 opleverden voor Roterodamum.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Herplaatsing Bijenkorf gevelsteen

Help ons om de Bijenkorf beeldengroep terug te plaatsen op de Coolsingel, doneer nu!

Roterodamum
Roterodamum
Historisch genootschap

Roterodamum zet zich in voor het behoud van het Rotterdams monumentaal erfgoed en de geschiedenis van de stad.

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 100 of meer
  Naamsvermelding in de Kroniek

  Hartelijk dank voor je bijdrage! Je naam wordt vermeld op de site en in het decembernummer van de Kroniek, het magazine van Roterodamum. Ook sturen we die speciale uitgave van de Kroniek naar je toe.

 • € 10 of meer
  Eeuwige dank

  We zijn je eeuwig dankbaar voor je bijdrage. Met elke euro komen we dichter bij de restauratie en herplaatsing van de Bijenkorf-steen. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de digitale nieuwsbrief op roterodamum.nl

 • € 25 of meer
  Uitnodiging

  Bedankt voor je bijdrage. Je bent van harte welkom op de dag over de geschiedenis van Rotterdam in de Laurenskerk op 25 juni 2022.

 • € 50 of meer
  Naamsvermelding

  Super bedankt voor je bijdrage. We zullen je naam vermelden op de website van Roterodamum en natuurlijk ben je ook van harte welkom op de dag van de geschiedenis in de Laurenskerk op 25 juni 2022.

 • € 250 of meer
  Gratis jaarlidmaatschap

  Hartelijk dank voor je bijdrage! We bieden je graag een gratis lidmaatschap aan van Roterodamum in het jaar 2023. Met dit lidmaatschap heb je toegang tot alle activiteiten die Roterodamum organiseert én je krijgt het magazine de Kroniek, de nieuwsbrieven, het bijzondere Essay Roterodamum en het Rotterdamse Jaarboekje thuis- gestuurd.

 • € 500 of meer
  Tour op de restauratiewerf

  Heel hartelijke dank voor je donatie! We bieden je graag een rondleiding aan op de werf in Ameide waar de restauratie van de Bijenkorfsteen plaats gaat vinden. Ook zullen we je naam vermelden op de site en in het decembernummer van de Kroniek, het magazine van Roterodamum.

 • € 1.000 of meer
  Diner op het SS Rotterdam

  Wauw! wat een donatie. Heel hartelijk bedankt. Je krijgt van ons een exclusief diner voor twee personen aangeboden op het SS Rotterdam met als voorafje een lezing over het project, Dudok (de architect van de oude Bijenkorf) en Van den Eijnde (de beeldhouwer en ontwerper van de gevelsteen). Ook zorgen we voor naamsvermelding op de site en in het decembernummer van de Kroniek, het magazine van Roterodamum.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023