Hoera!! Orgel Rumpts Kerkje - Restauratie Maarschalkerweerd orgel is geslaagd!

Dankzij 72 donaties die samen € 12.180 opleverden voor Orgel Rumpts Kerkje.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Restauratie Maarschalkerweerd orgel

In een dorpje in de mooie Betuwe staat een groots klein orgel wat graag weer wil klinken als weleer.

Orgel Rumpts Kerkje
Orgel Rumpts Kerkje
Erfgoedbeheerders

Het Rumpts Kerkje is een inspirerende plek waar erfgoed, kunst en cultuur samengaat met landelijke rust.

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 60 of meer
  Heringebruiknameconcerten

  Om het orgel na de restauratie opnieuw in gebruik te nemen hebben we een aantal gerenommeerde organisten benaderd om te komen spelen. 17 september 2022 Bert van den Brink, 9 oktober Leo van Doeselaar. Voorjaar/zomer 2023 Tineke Steenbrink, Rienk Jiskoot, Geerten Liefting. Voor een donatie van 60 euro of meer ontvang je twee kaarten voor een van deze concerten. Je kunt ook alvast meer kaarten bestellen. Geef dit dan aan in je commentaar of bel of mail ons dan. De kaarten voor deze concerten zijn uitwisselbaar. Bij je bezoek krijg je natuurlijk ook een lekker feestelijk drankje naar keuze.

 • € 15 of meer
  Donatie zonder tegenprestatie

  We zijn u heel erg dankbaar. Uw gulle gift komt geheel ten goede aan de restauratie van dit bijzondere Rijksmonumentale orgel.

 • € 25 of meer
  Persoonlijk bedankkaartje

  Om u te bedanken sturen we u een persoonlijk kaartje. We laten speciaal hiervoor een unieke kaart ontwerpen die we opsturen in een handgevouwen muziekenvelop.

 • € 40 of meer
  Bespeel het orgel

  Als je het orgel zelf eens wilt bespelen dan kan dat. Je gaat samen met Bart van den Goorbergh, eigenaar van het orgel naar boven en kan het daar 20 minuten lang bespelen. Deze mogelijkheid bieden we graag aan (amateur) organisten die goed weten hoe ze met een orgel om moeten gaan. Natuurlijk is er een lekker kop koffie of thee met wat lekkers vooraf of nadien.

 • € 50 of meer
  Koffie/thee met vers gemaakt gebak voor twee personen.

  Bij het Rumpts Kerkje kun je ook heerlijk koffie of thee drinken. Bij je bezoekje aan dit bijzondere Rijksmonument krijg je na het bekijken van het gerestaureerde orgel voor twee personen koffie/thee en door Margreet vers gebakken taart. Deze tegenpresatie is geldig t/m augustus 2023. We sturen u een tegoedbon. Ook leuk om iemand cadeau te doen! Kijk op de site voor onze openingsdagen van de theetuin. www.rumptskerkje.nl

 • € 60 of meer
  Twee kaartjes voor het feestelijke heringebruiknameconcert.

  Op zaterdagavond 17 september wordt het gerestaureerde orgel feestelijk in gebruik genomen door Bert van den Brink en een speciale muzikale gast. U ontvangt hiervoor een persoonlijke uitnodiging.

 • € 75 of meer
  Borrelen bij het Rumpts Kerkje

  Bij het Rumpts Kerkje kun je ook heerlijk borrelen. Bij je bezoekje aan dit bijzondere Rijksmonument krijg je na het bekijken van het gerestaureerde orgel voor twee personen een lekker glas wijn en een rijkbelegde borrelplank. Deze tegenpresatie is geldig t/m augustus 2023. We sturen u een tegoedbon. Kijk op de site voor onze openingsdagen van de theetuin. www.rumptskerkje.nl augustus 2023 verwachte levertijd Bezorgadres vereist

 • € 100 of meer
  Meet and greet Leo van Doeselaar

  Op zondag 9 oktober geeft Leo van Doeselaar, organist van onder andere het grote Maarschalkerweerd orgel in het Concertgebouw Amsterdam een concert op ons Maarschalkerweerd orgel. We ontvangen je graag met een lunch in ons mooie kerkje. Leo van Doeselaar laat je daarna het orgel van binnen en buiten zien en zal meer vertellen over deze beroemde Utrechtse orgelbouwfamilie. Aansluitend geeft Leo een concert op het orgel waarbij je van harte uitgenodigd bent.

 • € 300 of meer
  Persoonlijke video byte van Bert van den Brink

  Bert van den Brink is een musicus van uitzonderlijke klasse. Hij is een van de grootste improvisatoren die Nederland rijk is. Speciaal voor jou maakt Bert een improvisatie op jouw gekozen lievelingsmelodie. Dit kan bijvoorbeeld een psalm zijn maar ook een (pop) liedje. Je ontvangt een persoonlijke bedankbrief en een link om de video te openen. De video wordt nog dit jaar voor je gemaakt. Desgewenst vermelden we je naam op onze site.

 • € 2.500 of meer
  Exclusief besloten orgelconcert met hightea

  Dit is de kans om in een privesetting met je gasten te genieten van een exclusief orgelconcert en van alles wat ons mooie Rijksmonument te bieden heeft. Kies zelf of in overleg met ons een organist( max gage 500 euro), stel zelf of in overleg met ons een mooi muzikaal programma samen en geniet tussendoor van een luxe driegangen hightea. Deze tegenprestatie kan helaas niet in de koude winterperiode plaatsvinden. Aantal gasten maximaal 40.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023