Hoera!! Marieke de Bra - De laatste dans is geslaagd!

Dankzij 147 donaties die samen € 12.600 opleverden voor Marieke de Bra.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

onderdeel van cinecrowd
De laatste dans

Marieke de Bra
Marieke de Bra

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer
  CROWDFUNDEN VOOR BEGINNERS

  Omdat ik en de crew je zo dankbaar zijn, hoef jij helemaal niets meer te doen: de updates zullen vanzelf in je inbox verschijnen. Kanjer!

 • € 25 of meer
  KIJKLINK GALORE

  Je ontvangt een online kijklink van De laatste dans en van mijn eerste documentaire Mama. + updates over de film + mega veel dank van mij en de crew!

 • € 50 of meer
  RA-RA REWARD

  Ra ra wie wint het kijkje achter de schermen?! Ik verloot er 1 onder alle 50eu supporters. Ben je uitgeloot? Niet getreurd, je ontvangt sowieso een kijklink van De laatste dans en mijn 1e docu Mama. En misschien wel het leukste van deze reward: een super uniek, Laatste dans-limited, megaleuk surprise-kadootje. + updates over de film + mega veel dank van mij en de crew!

 • € 75 of meer
  SNEAKPEEK MARATHON + AFTERBORREL

  Kijk als eerste De laatste dans! Je krijgt een ticket voor de sneakpeek van De laatste dans en ontvangt een online kijklink van mijn vorige documentaire Mama, die nog niet online beschikbaar is. Er is een sneakpeek in museum Het Tongerlohuys in Roosendaal en in mijn studio in Amsterdam. Na de viewing borrelen we nog even samen. + updates over de film + mega veel dank van mij en de crew!

 • € 100 of meer
  PRIVÉ DANSLES VAN HAN OF ANK DE BRA

  Maak het nog één keer mee: een stijldansles van mijn ouders, net zoals vroeger. In de pauze kletsen we bij en krijg je een drankje van ons. + kijklink van De laatste dans en Mama + updates over de film + mega veel dank van mij en de crew!

 • € 175 of meer
  LIEFDESPORTRET OP DE FILMSET (of van jezelf)

  Twee scenes uit De laatste dans worden opgenomen op een filmset in museum Het Tongerlohuys. De dansschool van mijn ouders wordt nagebouwd. Net zoals ik deed bij de stellen in de film, maak ik van jullie een liefdesportret in de dansschool. Of als je het leuker vindt om naar mijn fotostudio in Amsterdam te komen, mag dat natuurlijk ook. + kijklink van De laatste dans en Mama + updates over de film + mega veel dank van mij en de crew!

 • € 275 of meer
  DANSMIDDAG VOOR VERZORGINGSTEHUIZEN

  Met deze dansmiddag kun je alle kanten op. We maken een aanbod afgestemd op jullie doelgroep. En omdat je ook een kijklink van De laatste dans ontvangt, kun je er een mooie culturele middag van maken. Ook leuk voor bedrijven. + je (bedrijfs)naam op de aftiteling + updates over de film + mega veel dank van mij en de crew!

 • € 375 of meer
  LEZING 'DE GESCHIEDENIS VAN DANS' VAN MIJN VADER OF 'LIEFDE IS...' DOOR MIJ

  Mijn vader weet niet voor niets veel van dans, hij is zijn hele leven dansleraar geweest. Die kennis deelt hij graag met jullie. En ik weet dan weer veel van de liefde, en hoe het vooral niet werk. Als maker doe ik al 6 jaar onderzoek hiernaar. En soms nodig ik een expert uit. Leuk voor groepen en bedrijven. + kijklink van De laatste dans en Mama + je (bedrijfs)naam op de aftiteling + updates over de film + mega veel dank van mij en de crew!

 • € 500 of meer
  WORKSHOP SALSA, LATIN, BALLROOM, SWING OF DISCO (20 personen)

  Mijn ouders komen naar je toe om je een van bovenstaande dansen bij te leren. Superleuk voor vrijgezellenfeesten, bruiloften en bedrijven (als je zelf de ruimte niet hebt, dan kijken we wat er te regelen valt) + kijklink van De laatste dans en Mama + updates over de film + mega veel dank van mij en de crew!

 • € 750 of meer
  BRUIDSREPORTAGE Als portret- en reportagefotograaf heb ik al vaker bruiloften mogen schieten. Ik geniet er elke keer weer van: de liefde die van het scherm spat.

  + kijklink van De laatste dans en Mama + updates over de film + mega veel dank van mij en de crew!

 • € 1.500 of meer
  CUSTOMIZED WORKSHOP- + FOTOGRAFIEPLAN

  Laat een speciale dag of event door mij vastleggen en / of laat portretten maken van de werknemers/vrienden. Je krijgt er ook nog een dansworkshop of lezing bij. Dat wordt leuk! + kijklink van De laatste dans en Mama + updates over de film + mega veel dank van mij en de crew!

 • € 3.500 of meer
  ALLES IS LIEFDE!

  Gefeliciteerd, je krijgt alle bovenstaande rewards! We stemmen samen af wat je nodig hebt. En omdat je officieel HOOFDSPONSOR van mijn documentaire De laatste dans bent, komt je logo prominent op de aftiteling en in alle communicatie-uitingen. + 10 tickets voor de première van De laatste dans + updates over de film + mega veel dank van mij en de crew!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023