Hoera!! Jeroen Zeegers - Vlinderman is geslaagd!

Dankzij 90 donaties die samen € 5.510 opleverden voor Jeroen Zeegers.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Vlinderman

Een korte absurde komedie in de dierentuin over een vlinderverzorger.

Jeroen Zeegers
Jeroen Zeegers

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Pop

  Geweldig, bedankt voor de steun! Je krijgt een verborgen link naar de film en een digitaal boekje met behind-the-scenes foto’s van de filmset en leuke weetjes over het maken van de film. Daarnaast zie je je naam in de aftiteling terug en ontvang je een persoonlijk dankwoord van de regisseur.

 • € 10 of meer
  Eitje

  Bedankt voor je donatie! Wat fijn dat je de film een warm hart toedraagt!

 • € 25 of meer
  Rups

  Super! Je krijgt een verborgen link naar de film en een digitaal boekje met behind-the-scenes foto’s van de filmset en leuke weetjes over het maken van de film.

 • € 75 of meer
  Ontpopping

  Te gek! Dankjewel voor de donatie! Je krijgt een verborgen link naar de film en een digitaal boekje met behind-the-scenes foto’s van de filmset en leuke weetjes over het maken van de film. Daarnaast zie je je naam in de aftiteling terug en ontvang je een persoonlijk dankwoord van de regisseur. Ook ontvang je één ticket voor de première.

 • € 100 of meer
  Vlinder

  Fantastisch, grote dank voor deze gulle donatie! Je krijgt een verborgen link naar de film en een digitaal boekje met behind-the-scenes foto’s van de filmset en leuke weetjes over het maken van de film. Daarnaast zie je je naam in de aftiteling terug en ontvang je een persoonlijk dankwoord van de regisseur. Ook ontvang je twee tickets voor de besloten première.

 • € 250 of meer
  Vlinders in de buik

  Ongelooflijk, sprakeloos… Je krijgt een verborgen link naar de film en een digitaal boekje met behind-the-scenes foto’s van de filmset en leuke weetjes over het maken van de film. Je naam komt in de aftiteling te staan en je ontvangt een persoonlijk dankwoord van de regisseur. Daarnaast ontvang je een (gesigneerde) filmposter en een filmprop, zoals bijvoorbeeld één van de vlinders of een naambadge van één van de dierenverzorgers (zolang de voorraad strekt). Ook krijg je drie tickets voor de besloten première.

 • € 500 of meer
  Ultieme opperbitterbal

  Je krijgt een verborgen link naar de film en een digitaal boekje met behind-the-scenes foto’s van de filmset en leuke weetjes over het maken van de film. Je naam komt in de aftiteling te staan en je ontvangt een persoonlijk dankwoord van de regisseur en een (gesigneerde) filmposter. Daarnaast ontvang je vier tickets voor de besloten première en een kostuum uit de film: een bedrukt dierenverzorgertenue met het logo van Dierendael (zolang de voorraad strekt).

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023