Hoera!! Anne Willem - Muziektheater "Ontrafelde Verbinding" is geslaagd!

Dankzij 38 donaties die samen € 4.195 opleverden voor Anne Willem.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Muziektheater "Ontrafelde Verbinding"

3 jonge vrouwen maken een poëtische voorstelling rond het thema "vluchten".

Anne Willem
Anne Willem
muziektheater

Ik ben professioneel hoboïste, bespeel kotamo en bedenk muziektheaters. Samen met saxofonist Anouk Neyens vorm ik het collectief Sine Solem.

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Hoera! Het project heeft de drempel van 80% gehaald! De maker past de begroting aan om het project toch door te laten gaan.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Wat geweldig!

  Jouw steun gaan we vieren! Kom na de voorstelling op 17 of 18 september backstage naar ons, en ontvang een uniek kunstwerkje van Sine Solem. We maken deze persoonlijk voor jou!

 • € 10 of meer
  Bedankt!

  Zo fijn dat jij ons steunt! Jij krijgt een persoonlijk mailtje van ons, om je te bedanken hiervoor!

 • € 25 of meer
  Wat fijn!

  Jouw steun willen we bedanken met een print van een uniek werkje van Merel! Je ontvangt deze na de voorstelling op 17 of 18 september.

 • € 75 of meer
  Een mooie steun!

  Jij gelooft in ons, en dat willen we samen vieren. Jij krijgt een uniek postpakketje toegestuurd op basis van deze voorstelling. Een aanrader!

 • € 100 of meer
  Geweldig!

  Jij krijgt van zowel Sine Solem als van Merel Thijs een tegenprestatie. Een mooie combinatie van een print van een uniek werk van Merel, samen met een nog nooit eerder vertoonde opname van Sine Solem!

 • € 150 of meer
  Fantastisch!

  Jouw steun betekent veel voor ons. Om je te bedanken, nodigen we je van harte uit om naar één van onze voorstellingen te komen op 17 of 18 september! Het entreekaartje voorzien wij natuurlijk! Daarbovenop krijg jij een nog nooit eerder vertoonde opname van Sine Solem toegestuurd!

 • € 250 of meer
  Super bedankt!

  Voor dit bedrag willen we je met iets unieks bedanken. Je krijgt zelfs de keuze uit 2 unieke tegenprestaties: Sine Solem nodigt jou uit op een volgend concert, waarbij jij achter de schermen mag meekijken! Of: Onze beeldende kunstenares zal speciaal naar jou een originele inkttekening opsturen! Dat is in beide gevallen de moeite!

 • € 350 of meer
  Wat een steun!

  Ongelooflijk! Voor dit bedrag ontvang jij een uniek en handgemaakt boekje, mèt de tekst van de voorstelling. Van de hand van niemand minder dan Merel zelf, onze beeldende kunstenares. Een kunstwerk op zichzelf!

 • € 500 of meer
  Ongelooflijk!

  Voor dit bedrag krijg je een privé huiskamerconcert op maat, verzorgd door Sine Solem. Dat is zeker de moeite! Jouw naam wordt bovendien vermeld in het programmaboekje.

 • € 700 of meer
  Dat vieren we samen!

  Zo een steun, wat geweldig! Wij kijken samen hoe we jou op een unieke manier kunnen bedanken. Dat wordt een op maat gemaakte tegenprestatie, van Sine Solem èn van Merel Thijs uit. Je naam zal bovendien vermeld staan in het programmaboekje.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023