Hoera!! Mary Meurders - Gekluisterd! het spannende vertelspel is geslaagd!

Dankzij 101 donaties die samen € 9.610 opleverden voor Mary Meurders.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Gekluisterd! het spannende vertelspel

Is jouw fantasie ook toe aan een uitdaging? Speel Gekluisterd! en vertel samen de spannendste verhalen!

Mary Meurders
Mary Meurders
Schrijver & verteller

Let's put some magic out there!

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 75 of meer
  Alle spots op jou gericht!

  Woehoooe! Alle spots op jou gericht! Want dankzij jouw steun vertelt vanaf deze zomer iedereen samen de spannendste verhalen. Daarmee verwerf jij een plek voor jezelf (en eventueel jouw bedrijf) in de Gekluisterd! HALL OF FAME! Behalve een eervolle vermelding op de speciale HALL OF FAME pagina op de Gekluisterd! website, verdient dit ook een post op social media (dit laatste enkel met jouw toestemming). Run je inderdaad een bedrijf? Zet dan je logo maar al klaar om door te mailen en zoek er alvast een mooie foto bij van jou (en jouw team?!). Zodat ik er een mooi bericht van kan maken!

 • € 20 of meer
  Iedereen mag het weten!

  Gekluisterd! gaat er komen, mede dankzij jou! Mijn dank is zo groot dat iedereen dat mag weten! Daarom stuur ik jou een Gekluisterd! dankjewel-GIF ❤️ Mary

 • € 50 of meer
  Een avontuur voor jou!

  Dankjewel! Dankzij jou trekt er straks een hele stroom aan nieuwe verhalen de wereld in. Daarom stuur ik jou de speciale Gekluisterd! boekenlegger! Zodat jij voortaan precies waar je gebleven bent in jouw favoriete boek of bij het opschrijven van jouw eigen nieuwe verhaal. De vraag is echter: Wat voor soort boekenlegger gaat het worden? Wordt het een magneet, eentje met papiertjes of misschien wel een gemaakt van groeipapier? Het avontuur zal zich langzaam voor jou ontrollen. Houd de campagne goed in de gaten en je komt er vanzelf achter welke er uiteindelijk bij jou in de brievenbus zal vallen!

 • € 100 of meer
  Speel het!

  Nodig jouw vrienden maar alvast uit voor jullie eerste Gekluisterd spelavond! Natuurlijk met de Gekluisterd! teaser GIF die ik speciaal voor jou maak. Want jouw persoonlijke, gesigneerde Gekluisterd! spel set komt begin deze zomer naar je toe!

 • € 275 of meer
  Ontspannen aan de podcast!

  Dankjewel voor jouw steun! Na al die inspanning, ben je wel toe aan een beetje ontspanning :) Daarom stuur ik jou een podcast, door mij ingesproken, van jouw favoriete Grimm sprookje. OPGELET!!! Want dat betekent dat het VOORAL ook een onredelijkere, ondeugendere en waarschijnlijk ook veel bloederigere versie is van jouw favoriete sprookje!

 • € 450 of meer
  Wie verras jij?!

  Wie verras jij straks met een als cadeautje ingepakte Gekluisterd! spel set? Want jou stuur ik er twee toe: eentje om iemand mee te verrassen inderdaad en eentje voor jezelf natuurlijk! Als je me de naam van die persoon die je wilt verrassen met die ingepakte Gekluisterd! set doorgeeft, dan neem ik voor jullie beiden een persoonlijk speluitleg video op!

 • € 875 of meer
  Aan de buis Gekluisterd!

  Ga er maar eens goed voor zitten! Want om jou te bedanken voor jouw donatie komt een van mijn Gekluisterd! vertelvideo's op jouw naam te staan (of op dat van jouw bedrijf!). Natuurlijk breng ik jou persoonlijk op de hoogte wanneer het zover is. Zodat je 'jouw' video en het maken daarvan met iedereen kan delen! ❤️ Mary

 • € 1.750 of meer
  Gekluisterd! werkt

  Vol enthousiasme en dankbaarheid kom ik Gekluisterd! met jou spelen op jouw werk: met je team, je groep of je klas! ❤️ Mary

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023