Hoera!! Kimball Huigens - Kimball Huigens debuteert als componist is geslaagd!

Dankzij 69 donaties die samen € 8.041 opleverden voor Kimball Huigens.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Kimball Huigens debuteert als componist

Kimball Huigens debuteert als componist met twee veelzijdige, concert vullende programma's.

Kimball Huigens
Kimball Huigens

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 34 of meer
  Fibonacci fetisj

  Voor mij is de Fibonacci reeks een geliefd middel voor het organiseren van de tijd in mijn compositie. De reeks begint met 1,1,2,3,5,8,13,21,34... 55 etc. Het is ook een manier om te begrijpen welke verhoudingen in de natuur groeiende vormen hebben, zoals slakkenhuizen en bloemen. Voor donateurs die de volgende mijlpalen in de Fibonacci reeks bereiken of overschrijden heb ik de volgende wederdienst om mijn dankbaarheid te tonen: Een briefkaart met mijn canon "Volk!" op tekst van Hendrik Marsman stuur ik u toe als uitnodiging voor de concerten.

 • € 55 of meer
  Prélude sponsor

  Voor € 55 stuur ik u een gesigneerde kopie van het handschrift van mijn prelude voor fluit, klarinet en hoorn toe.

 • € 89 of meer
  Stappen sponsor

  Een gesigneerde kopie van mijn compositie "Stap voor stap" voor viool en piano stuur ik u op als dank voor deze donatie.

 • € 144 of meer
  Vip Kaarten Arrangement.

  Twee kaartjes de luxe op mooie voor u gereserveerde plaatsen vooraan inclusief programma boekje voor één van de concerten naar keuze.

 • € 233 of meer
  Mega Vip Kaarten Arrangement

  Vier kaartjes de luxe op mooie voor u gereserveerde plaatsen vooraan inclusief programma boekje voor één van de concerten naar keuze. (Kan ook twee kaartjes idem voor beide concerten zijn).

 • € 377 of meer
  Walvis sponsor

  Voor de walvis sponsoren onder u schrijf ik graag een korte compositie voor een instrument naar uw keuze. Het zal een walvis liedje worden van één of twee bladzijden, ongeveer voor de gewenste moeilijkheidsgraad, mocht u het zelf willen spelen. Het streven is nog dit jaar alle sponsoren van hun composities te kunnen voorzien.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023