Hoera!! Oberon - Een Revue voor U: Bal Masqué! is geslaagd!

Dankzij 55 donaties die samen € 2.670 opleverden voor Oberon.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Een Revue voor U: Bal Masqué!

Help Oberon Theaterproducties aan een driekoppige band voor Een Revue voor U: Bal Masqué!

Oberon
Oberon
Musicalvereniging

Wij zijn een Alkmaarse musicalvereniging die jongeren van 6 t/m 21 jaar les geeft en de kans biedt jaarlijks mee te doen in een musical!

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 75 of meer
  De Revue op film!

  Wat een geweldige donatie! Hier staat de film van onze Revue voor U: Bal Masqué tegenover, nadat we het theater in zijn geweest natuurlijk. Ook willen we u graag (wanneer u dit goed vindt) vermelden als donateur in ons programmaboekje!

 • € 10 of meer
  Bedankt!

  Bedankt dat u ons project wil steunen! Door uw donatie zijn we alweer een stapje dichterbij. Als dank willen we u graag (wanneer u dit goed vindt) vermelden als donateur in ons programmaboekje!

 • € 25 of meer
  Digitaal voorproefje!

  Wauw! Bedankt voor uw mooie donatie. Hier staat een klein digitaal voorproefje van onze Revue tegenover. Ook willen we u graag (wanneer u dit goed vindt) vermelden als donateur in ons programmaboekje!

 • € 50 of meer
  Merchandise

  Bedankt!! Er komt super leuke Oberon merchandise (mok) uw kant op. Ook willen we u graag (wanneer u dit goed vindt) vermelden als donateur in ons programmaboekje!

 • € 100 of meer
  Wees er als eerste bij!

  Wat een fantastische donatie! Graag willen we u uitnodigen voor een preview. U bent als eerste welkom bij een doorloop van de voorstelling. Ook willen we u graag (wanneer u dit goed vindt) vermelden als donateur in ons programmaboekje!

 • € 150 of meer
  Kom kijken!

  Wauw!! Wat ben u een held! Graag nodigen wij u uit voor onze voorstelling. Bij deze donatie krijgt u 1 vrijkaartje voor Een Revue voor U: Bal Masqué! Ook willen we u graag (wanneer u dit goed vindt) vermelden als donateur in ons programmaboekje!

 • € 250 of meer
  VIPS!

  Dit kunnen we niet anders belonen dan met een echte VIP-treatment. Graag geven we u 2 toptickets, een heerlijk pauze arrangement en een enige echte Oberon mok. Ook willen we u graag (wanneer u dit goed vindt) vermelden als donateur in ons programmaboekje!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023