Hoera!! Moreno & Sonja - De Laatste Duik (KORTE FILM) is geslaagd!

Dankzij 57 donaties die samen € 5.110 opleverden voor Moreno & Sonja.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

De Laatste Duik (KORTE FILM)

Verlies en wanhoop in een coming-of-age film over een jongen die zijn vader verliest na een scheiding.

Moreno & Sonja
Moreno & Sonja
Producenten

Wij zijn Sonja en Moreno en wij zijn twee filmmakers met liefde voor korte film. Wij houden van maatschappelijke thema´s

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 30 of meer
  special offer

  Met nog 1 week te gaan en dan is onze campagne te einde. Wij bieden eenmalig en exclusief 5X2 première kaarten aan voor de exclusieve première van de film tegen een zeer scherpe prijs. Na afloop van de film kan je een praatje maken met de regisseur of en van de acteurs. Op de foto gaan kan ook. Wil jij er bij zijn doneer vandaag nog

 • € 10 of meer
  Steuntje in de rug

  Met jouw steuntje in de rug help je ons project een stukje verder! Ieder beetje helpt. Dank je wel!

 • € 25 of meer
  Sneak peak

  Onze eeuwige dankbaarheid voor jouw warme en begripvolle blik! Je ziet je naam terug op de aftiteling.

 • € 50 of meer
  Eeuwige roem!

  Wat ontzettend lief! Je steunt ons project en helpt ons een grote stap verder. Je ziet niet straks alleen je naam terug in de film. Je krijgt ook een privé link naar de film.

 • € 75 of meer
  Exclusief

  Names de acteurs en ons heel erg bedankt wij doen nu een vreugdedans Dank je wel! Naast een privé link naar de film en je naam of logo op de aftiteling, krijg jij als echte fan na afloop van de opnames een exclusief en ongecensureerd filmpje van alle gebeurtenissen op de filmset! Daarnaast ontvang je een persoonlijke boodschap van de cast. En krijg je een digitale poster of een foto met handtekening van de gehele cast

 • € 100 of meer
  Wekelijkste giveaway

  Help jij om ons dag doel van €100 te halen. Elke week verloten wij 2 première kaarten onder de donateurs die ons helpen om ons dag doel te halen. Naast het verloten van 2 kaarten verloten wij ook een vip bezoek aan onze set inclusief een lunch met cast en crew. En als extra krijg je een aantal foto´s mee naar huis zodat je deze dag nooit meer vergeet

 • € 175 of meer
  Kom figureren & ontvang een link van de film

  Thanks voor deze mooie bijdrage aan 'De Laatste Duik'! Je mag een dagje komen figureren en je ontvangt de link van de film!

 • € 250 of meer
  Logo/naam op aftiteling & 2 première kaarten!

  Net als Hans ben jij een echte strijder! Jouw bedrijfslogo of naam komt in de aftiteling & daarnaast krijg je 2 première kaarten!

 • € 375 of meer
  Exclusieve set tour!

  Wij willen je uitnodigen voor een exclusieve set tour. Daarnaast komt je logo of naam op de aftiteling. krijg je 2 première kaarten en krijg je een link van de film!

 • € 500 of meer
  Meet & greet met acteurs tijdens 1e viewing!

  Een staande ovatie aan jou! Wat een geweldig bedrag. Je wordt uitgenodigd voor de 1e viewing van de film waar je een meet & greet krijgt met de acteurs en je wordt uitgenodigd op set tour. Daarnaast komt jouw naam of je bedrijfslogo in de aftiteling, krijg je 2 première tickets en ontvang je een gesigneerde poster van de film!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023