Hoera!! 5 studenten - Witte Ali's is geslaagd!

Dankzij 48 donaties die samen € 2.125 opleverden voor 5 studenten.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Witte Ali's

Een korte komediefilm waarbij de kijker een spiegel wordt voorgehouden over discriminerende vooroordelen.

5 studenten
5 studenten
Studenten

Wij zijn 5 klasgenoten op de Dutch Filmers Acadamy in Eindhoven en gaan samen een super toffe en maatschappelijk relevante film maken!

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Online krantje en ticket voor onze eerste viewing

  Bij een donatie vanaf €50,- krijg je natuurlijk ook toegang tot ons eigen online krantje. Daarnaast bieden we jou 1 gratis ticket aan voor onze eerste viewing die wordt gecombineerd met een voorlichting die volledig wordt verzorgd door Radar.

 • € 10 of meer
  Plek in onze aftiteling

  Alle donateurs krijgen een plekje in onze aftiteling. Deze zal op volgorde van de hoogte van het bedrag worden ingedeeld. Het gedoneerde bedrag zal hier niet bijstaan. Het is ook mogelijk om hier een bedrijf te laten benoemen bij een donatie van tenminste €25,- namens dit bedrijf

 • € 20 of meer
  Online krantje

  Bij een donatie vanaf €20,- krijg je een exclusieve kijk in onze productie. We maken een online krantje waarin we je op de hoogte houden van onze voortgang en waarin exclusieve backstage beelden van de productie te zien zullen zijn. Deze zullen worden afgewisseld met weetjes en verhalen van de productie. Je wordt dus op de hoogte worden gehouden van de gehele productie van begin tot eind!

 • € 100 of meer
  Online krantje en 2 tickets voor onze eerste viewing

  Bij een donatie vanaf €100,- krijg je natuurlijk ook toegang tot ons eigen online krantje, maar daarnaast bieden we je 2 tickets aan voor onze eerste viewing die wordt gecombineerd met een voorlichting volledig verzorgd door Radar.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023