Tentoonstelling OOG IN OOG MET DE OORLOG

een project van Oksana Fedorak — Willemsvaart 21, 8019 AB Zwolle
Tentoonstelling OOG IN OOG MET DE OORLOG

Kijkend naar de oorlog in Oekraïne door het prisma van Oekraïense hedendaagse kunst.

Oksana Fedorak
Oksana Fedorak
Curator/Eventproducer

Ambitieuze en zelfverzekerde kunstcurator die niet graag aan de zijlijn staat. Mijn levensmotto: "Het leven is een infinitief"

1 project gesteund

 • Afgelopen

  Je kunt niet meer doneren

 •   Tip
  € 500 of meer
  Atelierontvangst, persoonlijke rondleiding en uitleg expositie

  Beste donateur! Heel erg bedankt voor je ruime donatie! Voor deze bijdrage ontvang je een VIP-preview voorafgaande aan de opening de expositie. Tijdens deze preview word je met een hapje en drankje ontvangen in het atelier van Ronald A. Westerhuis, waar je kennis kunt maken met hem en zijn werk. Hierna word je persoonlijk door de curator rondgeleid met een uitgebreide uitleg over de expositie. Heb jij een bedrijf dan verzorgen wij jouw naamsvermelding op alle expositie uitingen. Bij aankoop van een van tentoongestelde kunstwerken krijg je 20% korting.

 • € 10 of meer
  Dankbaarheid

  Beste donateur! Warme en oneindige dank voor je liefdevolle donatie!!!

 • € 25 of meer
  Een video van de opening

  Hartstikke bedankt! Voor deze donatie ontvang je een professionele video van de opening van de expositie.

 • € 50 of meer
  Gast op de opening

  Beste donateur, hartelijk bedankt! Met deze donatie ben je van harte welkom bij de opening van de expositie in RAWSpace te Zwolle.

 • € 75 of meer
  Digitale kunstansichtkaart

  Beste donateur! Voor deze donatie krijg je een digitale kunstansichtkaart, gemaakt door een Oekraïense kunstenaar, met een gedicht van de hand van de kunstcurator van de expositie.

 • € 100 of meer
  Kunstansichtkaart via post

  Beste donateur! Als dank voor deze donatie krijg je een kunstansichtkaart opgestuurd via de post en gefrankeerd met een speciaal ontworpen postzegel. Deze ansichtkaart is gemaakt door een Oekraïense kunstenaar, met een gedicht van de hand van de kunstcurator van de expositie. Dit is een unieke herinnering aan de tentoonstelling.

 • € 300 of meer
  10% korting bij aankoop van een kunstwerk

  Beste donateur, zeer bedankt voor je riante donatie! Hiervoor word je uitgenodigd voor de opening van de expositie. Jij kunt ook een lezing van Oekraïense kunstenaar Mikhail Ray bijwonen en jij hebt de mogelijkheid om een kunstwerk met 10% korting aan te kopen.

 • € 400 of meer
  Meet and greet

  Beste donateur, enorm bedankt voor je vrijgevige donatie! Jij hebt de mogelijkheid om met één van de Oekraïense kunstenaars online te praten over thema's naar jouw keuze. Jij ontvangt een kunstansichtkaart opgestuurd via de post en gefrankeerd met een speciaal ontworpen postzegel.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023