Hoera!! Noor Boiten - "AMBIGUOUS" mixed-media installatie is geslaagd!

Dankzij 93 donaties die samen € 6.040 opleverden voor Noor Boiten.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

"AMBIGUOUS" mixed-media installatie

AMBIGUOUS is een afstudeerproject dat een alternatieve blik werpt op de hedendaagse definitie van gender.

Noor Boiten
Noor Boiten
Beeldend kunstenaar

Mijn praktijk bestaat voornamelijk uit het maken van ruimtelijke video-installaties die onze hedendaagse digitale beeldcultuur onderzoeken.

3 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Digitale kopie these en behind-the-scenes beelden!

  Doneer je 50 euro of meer? Dan krijg je in je mailbox een digitale kopie van mijn these opgestuurd, met achtergrondinformatie en het artistieke onderzoek van het project. En houdt je inbox ook in de gaten voor een persoonlijke uitnodiging naar de tentoonstelling van het werk tijdens de Graduation Show in juli 2023!

 • € 10 of meer
  Dankjewel!

  Super bedankt voor de donatie en je bijdrage aan dit project!

 • € 25 of meer
  Persoonlijk bedankje :)

  Doneer je 25 euro of meer? Houd dan je inbox in de gaten voor een persoonlijk bedankje!

 • € 75 of meer
  Limited-edition A3 riso-print

  Doneer je 75 euro of meer? Dan krijg je een gesigneerde, limited-edition A3 riso-print met een beeld geselecteerd uit de installatie naar je huis opgestuurd of op te halen tijdens de Graduation Show.

 • € 100 of meer
  Gesigneerde publicatie!

  Wauw! Doneer je 100 euro of meer? Dan krijg je een gesigneerde kopie van de door Figure10 vormgeven publicatie van mijn these en het project in handen. Er is een beperkte oplage, dus mis het niet!

 • € 150 of meer
  Gesigneerde riso-print én publicatie!

  Enorm bedankt voor je gulle donatie! Je krijgt als bedankje een gesigneerde, limited-edition A3 riso-print én gesigneerde publicatie toegestuurd! Wordt naar je thuisadres gestuurd of kan opgehaald worden tijdens de Graduation Show.

 • € 200 of meer
  Sponsortitel in de publicatie

  Super bedankt voor deze prachtige donatie! Als bedankje wil ik je in de publicatie met naam benoemen als sponsor, met jouw bijdrage wordt dit project enorm geholpen!

 • € 500 of meer
  THE TOTAL PACKAGE!

  Niet te geloven, dankjewel voor deze waardevolle donatie! Als bedankje wil ik je als sponsor benoemen in de publicatie, krijg je een gesigneerde publicatie opgestuurd en wil ik je graag een persoonlijke rondleiding door de installatie bieden tijdens de Graduation Show!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023