Hoera!! De Wereld Leest - Stichting wil leesplezier bevorderen! is geslaagd!

Dankzij 148 donaties die samen € 6.118 opleverden voor De Wereld Leest.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Stichting wil leesplezier bevorderen!

Stichting De Wereld Leest wil het leesplezier in de regio bevorderen. Help ons en doneer nu!

De Wereld Leest
De Wereld Leest
Stichting/Uitgeverij

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  E-boek. Exclusief samengesteld voor deze crowdfunding.

  Een prachtige collage van werken van meerdere bij de uitgeverij betrokken auteurs, dichters en vertalers die een stuk ter beschikking hebben gesteld voor dit e-boek. Exclusief voor de mensen die meedoen met deze optie van onze crowdfunding. Dit is wel heel gaaf!

 • € 10 of meer
  Super tof! Dank je wel!

  We zijn je erg dankbaar dat je ons helpt Stichting De Wereld Leest op te richten. De verkrijgbaarheid van leesboeken en dichtbundels van lokaal talent zal dankzij jouw bijdrage de komende jaren een serieuze boost krijgen.

 • € 15 of meer
  Gedichtenkaart van JTJ Besseling

  Beverwijks dichter en aankomend bestuurslid JTJ Besseling maakt met veel aandacht 15 kaarten met een tekening en een persoonlijk gedicht. Kies voor deze optie en wordt de trotse eigenaar van een van deze prachtige kaarten.

 • € 20 of meer
  Bedankfilmpje van ons alle vijf, het aankomend bestuur van De Wereld Leest.

  We vinden het zo gaaf dat je ons helpt dat we je een video mailen waarin we onze waardering niet onder stoelen of banken zullen steken.

 • € 30 of meer
  Duinwandeling in Heemskerk/Wijk aan Zee

  Een informatieve middag op het strand en in het Noord-Hollands Duinreservaat met een groep van maximaal (2x) 12 personen, samen met een aantal van ons van de uitgeverij en een enthousiaste natuurgids. Ongeveer 4 a 5 uurtjes (vanaf 11 uur) in de periode mei/juni/juli. De exacte datum wordt door de natuurgids bepaald (in elk geval op een zondag). Er wordt onder andere gesproken over eten uit de natuur.

 • € 40 of meer
  Persoonlijk ingesproken video gedicht van een van onze auteurs.

  Wanneer je voor deze optie kiest zal een van onze auteurs hoogstpersoonlijk en speciaal voor jou op video een eigen gedicht voordragen. De video mag je uiterlijk in oktober 2023 in je mailbox verwachten.

 • € 100 of meer
  Naamsvermelding als sponsor van/donateur aan de stichting op de website.

  Jij of je organisatie wordt als sponsor van/donateur aan de stichting twee jaar lang (wanneer je wilt met logo) vermeld op de website van stichting De Wereld Leest. Super gaaf!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023